- Napa Penting Peralatan Pelumasan? -

Nambah pelumas kanthi peralatan pelumas utawa sistem pelumasan ing antarane rong permukaan pelosok, kanggo nggawe lapisan film pelinciran antifriction, bakal nyuda koefisien gesekan, nyuda gesekan, nyuda panggunaan daya. Contone, yen gesekan adhedhasar kahanan cairan sing apik, koefisien gesekan bakal asor, lan ing titik gesekan antarane film pelinciran cair utamane yaiku molekul internal kanggo minger saben liyane kanthi resistensi nyukur sing kurang.
Pelincir utawa pelumas ing permukaan gesekan bisa nyuda panggunaan adesif, nyandhang lemes, nyandhang kasar lan nyandhang karat. Yen oksidasi ditambahake ing pelumas, inhibitor karat wis kondusif kanggo karat lan nyandhang, utawa ing agen berminyak, agen tekanan ekstrem, agen tekanan ekstrim bisa kanthi efektif nyuda panggunaan adhesive lan lemes lemes.
Lubricants bisa ngurangi koefisien gesekan, nyuda gesekan generasi, sing bisa nyuda kenaikan suhu sing disebabake dening panas geseran. Nganggo peralatan pelumasan, sistem pelinciran terpusat bisa ngilangi panas sing diasilake kanthi gesekan, kanthi nyemprotake temp. supaya bisa ngontrol operasi mekanik ing kisaran suhu sing dibutuhake.
Lumahing mekanik ora bisa diandharake lan sekitar media (kayata hawa, kelembapan, uap banyu, gas sing corrosive lan cairan, lan sapiturute), supaya permukaan logam bakal karat, karat lan karusakan sawise sawetara wektu. Utamane bengkel suhu dhuwur kaya tanduran metalurgi lan tanduran kimia, malah kakisan lan nyandhang luwih serius.
Pelumas utawa minyak minyak ing logam kanthi ora karat, nanging bisa digunakake kanggo ngisolasi saka kelembapan udara lembab lan media sing mbebayani. Lumahing logam sing perlu dilapisi karo bahan tambahan minyak lan anti-karat, utawa nyegah karat lan erosi.
Partikel nganggo geseran lan partikel media manca bakal luwih cepet nyandhang permukaan gesekan, nanging bisa dicopot dening sistem minyak pelumas pelumas, banjur saringan maneh saringan. Mesin minyak utawa lenga uga bisa nyebar bledug lan kabeh endhepan supaya tetep resik.
Pelinciran geseran sing disedhiyakake ing permukaan, sanajan kekandelane sithik, nanging nduweni kemampuan kanggo nresep dampak saka kejutan beban, lan uga duwe peran kanggo ngrusak swara uga.
Mesin stim, kompresor, mesin pangobongan internal kanthi piston, minyak pelumas ora mung bisa dadi peran gesekan pelinciran, nanging uga nambah efek kedap, ora bocor ing operasi, ningkatake efisiensi kerja.

- Prinsip Kunci Sistem Pelumasan -

  • Kanan Wektu Lubricating
    Ngganti pelumas pelumas kanthi otomatis lan presetting wektu kanthi otomatis, nggawe fasilitas pangopènan kanthi gampang.
  • Kanan Panggonan Instalasi
    Peralatan lenggatan utawa komponen kudu diinstal ing papan kerja sing cocog kanggo syarat pelumas.
  • Kanan Jumlah Grease
    Ketepatan panganan greja minangka kunci kanggo sistem pelumasan, ora kakehan, mung jumlah
  • Komponen sing Kualifikasi Sing Tengen 
    Milih komponen kualitas pelumasan sing apik ora mung ngirit wektu nanging biaya perawatan
  • Tipe Piranti Tengen
    Milih piranti pelumas sing bener bisa digunakake kanggo nglindhungi peralatan & sistem pelumasan.

    - Apa sing Ditampa Babagan Peralatan Pelumasan -

Pumps Grease Lubrication:

Distributor Lubrication:

Sistem Lubrication:

  • Sistem Pelumas Lengaj, Minyak Pelumas minyak (Unit Pelarasan Lengkap Kanggo Pelumasan

Katup Lubrication:

Aksesoris Lubrication:

Produk Lubrication

- Ora Ana Watir Babagan Lingkungan Yen Milih Barang Kita -

Deleng Liyane Produk Lubrication

Distributor Lubrication

Deleng Produk liyane

Lubrication Pumps

Deleng Produk liyane

Katup Lubrication

Deleng Produk liyane

Peralatan Lubrication - Aplikasi Komponen:
Kabeh Urut Sistem Pelumasan Ekskavator - Pelumasan Forklift Alami & Cahaya - Sistem Pelumas Bahan Baja - Roda Berat Utawa Garis Pelumasan Traktor Loader - Pelumas Sabuk Konveyor.

Sistem Lubrication Ing kothak Industri:
Mesin Pertambangan- Mesin Kehutanan - Mesin Konstruksi - Mesin Quarrying - Mesin Pertambangan - Mesin Pertanian - Peralatan Sampah & Daur Ulang - Industri Penanganan Bahan.

Reviews customer

"Produk sing dibutuhake. Suku pelumasan Cina sing larang, nanging cocog kanggo kabutuhanku. ”
Justin Markman
"Sama karo sing asli sekedhik regane, pas banget karo komponen pabrik. Bakal nganyari kanggo jangka panjang sawise digunakake. ”
Michael Patrick
"Kita sejatine nggunakake distributor kasebut minangka panggantos ing proyek pelumasan. Kita mriksa lan iki bisa digunakake kanthi apik lan regane apik. Dheweke pas banget lan operasi gedhe. ”
Richard Schneider
"Napa mbayar luwih akeh kanggo komponen asli sing regane? Iki bisa digunakake kanthi apik… luwih bener. Iki cocog banget lan ora duwe masalah babar pisan. ”
Antonio Gorez
Hubungi Saiki