Hydraulic Directional Valve SYP

Product: SYP 4/2 Hydraulic Reversing Valve 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan nganti 40Mpa/400bar
2. Tekanan operasi luwes, tekanan imbuhan diamati
3. Ganti indikator YKQ + Z4EJF-P klep, ngirit biaya lan ngirit papan instalasi

4/2 Hydraulic reversing valve Seri SYP yaiku grease utawa kontrol oli hidrolik, tekanan luwes, katup arah dianyari saka Reversing Valve DR4-5 , digunakake digunakake ing metalurgi, industri kimia, daya listrik, mesin semen, mesin bahan bangunan lan mesin pelabuhan laut minangka bagean ing pelumas pindho baris, sistem pelumasan terpusat lenga.

4/2 Hydraulic reversing valve SYP seri utamané cocok kanggo industri Metallurgical minangka cepet gerakan grease lubrication sistem ing industri metalurgi utawa ing sistem ring lubrication kanggo semen mechanical. SYP Hydraulic directional valve minangka fitur struktur kompak, ukuran cilik, bobot entheng, operasi gampang, stabilitas ngoper, nilai fluktuasi tekanan cilik, kanthi tingkat tekanan dhuwur, kinerja sing dipercaya, intuisi tekanan, tekanan luwes luwes, yaiku ngganti 20Mpa. , 40Mpa tutup hydraulic, 4/2 lan 4/3 solenoid katup arah, lan katup kontrol meksa dilengkapi ing mburi pipe, ngalih meksa, konfigurasi pipeline electrical lan komponen liyane kanggo mbentuk sistem pelumasan grease, kang nyuda Gagal sistem, ngurangi biaya investasi. . Katup arah Hidrolik SYP bisa dipasang nganggo saklar stroke utawa saklar jarak supaya bisa ngontrol kabeh sistem pelumasan.

4/2 Hydraulic Reversing Valve Operasi SYP:
4/2 Hydraulic reversing valve Seri SYP yaiku katup arah hidrolik otomatis papat posisi kanthi rong pengukur tekanan ing pesawat lan roda tangan kanggo pangaturan tekanan. Roda tangan bisa nyetel tekanan, nguripake searah jarum jam supaya tekanan mundhak, sebaliknya tekanan mudhun. Port inlet katup pambalikan hidrolik SYP disambungake karo port outlet pompa, port bali minyak R disambungake karo tangki panyimpenan minyak, lan port pasokan minyak I lan II disambungake karo rong pipa pasokan minyak. Nalika tekanan kerja tekan tekanan prasetel, katup kanthi otomatis pindhah menyang baris II, supaya pompa lubrication bisa nyedhiyakake pelumas menyang rong pipa kanggo nyedhiyakake pelumas.

Kode Pesenan 4/2 Hydraulic Reversing Valve SYP Series

HS-SYP-P220*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SYP = 4/2 Hydraulic reversing valve seri SYP
(3) P = Maks. tekanan 40Mpa/400bar
(4) Aliran Rating= 220 ml/min. ; 455 ml / min. (Deleng grafik ing ngisor iki)
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

4/2 Hydraulic Reversing Valve SYP Series Data Teknis

modelMaks. TekananAliran RatingNgalih

meksa

Sedhengbobot
SYP-22040Mpa220 ml / min.1-35MpaLenga utawa Lenga6.8Kgs
SYP-45540Mpa455 ml / min.1.5-35MpaNLGI0 # ~ 2 #11.7KGS

4/2 Hydraulic Reversing Valve SYP Dimensi Instalasi

4/2 Hydraulic Directional Valve ukuran SYP