Air Oil Nyawiji Lubrication Valves - Lubrication Dividers

Pelumas kasebut maju ing sadawane tembok tabung miturut tumindak hawa sing dikompresi lan disemprotake menyang titik pelumasan kanthi tetesan minyak sing apik sing terus dipisahake saka udara sing dikompres. Ing pipo lenga lan online, amarga peran saka online teken, supaya lenga lubricating sadawane tembok utama saka pipo kanggo mindhah maju, lan mboko sithik mbentuk lapisan lancip saka film lenga terus. Aliran lenga lan udhara sing dibentuk saka campuran lenga lan blok campuran udara disebarake liwat distributor minyak lan udara lan pungkasane menyang titik pelumasan kanthi tetes lenga terus-terusan sing apik banget.
Katup pencampur minyak lan udara lan pemindaian distributor entuk distribusi multi-level aliran minyak lan udara. Amarga peran saka online teken menyang prewangan, sanajan bagean lubrication wis digawe adhem, lan amarga bagean lubrication kanggo njaga meksa positif tartamtu, supaya njaba rereget lan banyu ora bisa intrude, diputer sealing apik. efek.

TLR, VTLG Oil Air Lubrication Nyampur Valves lan Air Oil Dividers
AVE Oil Air Lubrication Nyampur Valve lan Air Oil Divider
Katup Pelumasan Udara Minyak Progresif lan Pembagi Oli Minyak
SMX-YQ Oil-Air Distributor, Oil Air Lubrication Distributor
Katup Campuran Pelumasan Udara QHQ-J lan Pembagi Campuran Minyak Udara
Katup Campuran Lubrikasi Udara Ganda D Line lan Pembagi Minyak Udara