Air Grease Lubricating Pump, APG Series

Product: APG Air Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Air dilakokno, grease lubricating pump
2. Maks. port outlet grease kanggo lubricating cepet
3. Dilengkapi karo separator lenga-banyu, injector lan inang, urip layanan maneh

APG Air Operated, Pneumatic Grease Lubrication Pump Pambuka

APG Series of Air grease lubrication pump nduweni kinerja stabil, practicability kuwat lan katon apik. Pompa pelumas pneumatik minangka peralatan penting kanggo mekanisasi peralatan injeksi lenga utawa pelumas, didhukung dening hawa sing dikompress lan duwe piranti reciprocating otomatis sing dibangun kanthi otomatis mbaleni munggah lan mudhun. Kanggo pressurize tekanan dhuwur lan nindakake lenga utawa pelumas kanggo Feed lenga lubricating.
Pompa pelumas udara Hudsun aman, dipercaya, tekanan kerja sing dhuwur, grease gedhe utawa tingkat aliran output lenga, gampang dioperasi, efisiensi produksi sing dhuwur, intensitas tenaga kerja sing sithik, bakal bisa nambah macem-macem pelumas basa lithium, pelumas lan viskositas dhuwur liyane. lenga, cocok kanggo mobil, traktor, extractors lan jinis industri mesin kang kapenuhan grease utawa lenga.

Air Grease Lubricating Pump, APG Series Parts
Air Grease Lubricating Pump, desain nyuda gangguan
Air Grease Lubricating Pump Grease Barrel
Air Grease Lubricating Pump, APG Series Dilengkapi selang lan bedhil

APG Air Operated, Pneumatic Grease Pump Prinsip Kerja

Hudsun APG Series of Air Grease Lubrication Pump lan pompa pelumas udara dumadi saka pompa piston pelumas sing disambungake menyang pompa udara pneumatik, sing diarani pompa pelumas udara pneumatik, kanthi panyimpenan pelumas kanggo pelumas, bedhil pelumas, selang karet tekanan dhuwur. , lan sambungan cepet-owahan lan bagean liyane.

1. Sisih ndhuwur pompa pelumas pneumatik yaiku pompa udara, lan hawa sing dikompress mlebu ing kamar distribusi udara liwat katup spool, supaya hawa mlebu ing pucuk ndhuwur utawa ujung ngisor piston, supaya piston bisa males kanthi otomatis ing stroke tartamtu kanggo mbalikke intake lan exhaust.
Sisih mburi ngisor pump grease pneumatic punika pump piston, lan daya asalé saka udhara welingan, lan rod nyambungake ditarik ing podo karo karo pump online supaya gerakan bola-bali. Ana rong katup mriksa ing pompa piston, siji ana ing port inlet lenga lan diselehake ing rod angkat, sing diarani klep sikil papat, lan sealing sliding rod pakan lan sealing pesawat kursi tutup papat kaki. . Port stopkontak lenga liyane ing mburi rod piston yaiku tutup bal baja, sing disegel sacara linear karo kerucut. Pakaryane yaiku mindhah timbal balik kanthi sinkronisasi karo pompa pelumas. Nalika rod piston obah munggah, tutup werni baja nutup.
Piring ngangkat disambungake menyang rod ngangkat ngangkat grease munggah, grease iki nyurung tutup papat-legged munggah menyang pump, lan tutup werni baja mbukak munggah kanggo saluran grease; nalika rod piston obah mudhun, tutup papat-legged mudhun lan ditutup, grease ing kumpa squeezed dening rod piston lan tutup werni baja dibukak maneh kanggo saluran grease, supaya pump grease bisa lemes minangka angger wangsulan munggah mudhun.

2. Ring piston sing disegel dipasang ing tong minyak panyimpenan, supaya pelumas ing tong minyak dipencet dening tekanan musim semi kanggo mencet piston ing permukaan pelumas, sing bisa ngisolasi polusi lan njaga grease sing resik, lan ing wektu sing padha wektu, bisa kanthi nresep grease liwat grease port pumping.

3. Gun injeksi grease minangka alat nalika operasi ngisi pelumas. Pelumas tekanan dhuwur sing dibuwang saka pompa disambungake menyang selang karet tekanan dhuwur lan dikirim menyang bedhil. Nozzle bedhil langsung kontak titik ngisi pelumas sing dibutuhake, lan pemicu digunakake kanggo nyuntikake pelumas menyang titik sing dibutuhake.

APG Air Operated, Pneumatic Grease Pump Kode Pesenan

HS-APG12L4-1X*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) APG = APG Series Of Air Operated, Pneumatic Grease Pump
(3) Volume tong minyak  = 12L ; 30L ; 45L (Deleng grafik ing ngisor iki)
(4)  Panjang Selang = 4m ; 6m ; 10m kanggo opsional, utawa disesuaikan
(5)  1 X = Seri Desain 
(6) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Item KodeAPG12APG30APG45
Volume Barel12L30L45L
Tekanan Inlet Udara0.6 ~ 0.8Mpa0.6 ~ 0.8Mpa0.6 ~ 0.8Mpa
Proporsi Tekanan50: 150: 150: 1
Tekanan Outlet Grease30 ~ 40Mpa30 ~ 40Mpa30 ~ 40Mpa
Volume Panganan0.85L / min.0.85L / min.0.85L / min.
Dilengkapi karoInject Gun, SelangInject Gun, SelangInject Gun, Selang
bobot13kgs16kgs18kgs
paket32X36X84cm45X45X85cm45X45X87cm

Carane Operate APG Series Pneumatic Grease Pump

(1) Lebokake pelumas pelumas menyang tangki panyimpenan lenga peralatan (utawa lebokake peralatan menyang tong minyak standar), lan pasang miturut jumlah sing dibutuhake. Kanggo nyegah gelembung udara, pelumas ing tong minyak kudu ditekan mudhun lan permukaan pelumas dirata.
(2) Gunakake grease miturut musim, umume nggunakake 0 # -1 # lithium base grease ing mangsa, nggunakake 2 # lithium grease ing spring lan Autumn, nggunakake 2 # -3 # lithium grease ing mangsa panas, supaya viskositas gedhe banget saka lenga, mangga nambah jumlah cilik nyampur lenga sak tenane. Cathetan: Tansah grease resik.
(3) Sambungake peralatan lan bedhil pelumas nganggo selang tekanan dhuwur. Nalika nyambungake, sampeyan kudu ngresiki joints lan ngencengi nut karo kunci kanggo ngindhari bocor lenga.
(4) Siapke udara tekan 0.6-0.8 MPa.
(5) Pasang sambungan cepet-owahan ing pipa sumber pneumatik.

Langkah Operasi Pompa Grease Pneumatik APG

– Uripake sumber udhara, lebokake konektor pangowahan cepet menyang inlet udara piranti. Ing wektu iki, piston silinder piranti lan piston pompa bolak-balik munggah lan mudhun, port muffler wis kesel, lan piranti wiwit bisa digunakake kanthi normal. Pelumas mboko sithik ngisi pipa, tekanan mundhak. Sawise sawetara wektu, frekuensi gerakan bolak-balik mudhun nganti mandheg, tekanan pelumas ana ing nilai dhuwur, pompa udara lan tekanan pelumas ana ing keseimbangan, lan tes pelumas disuntikake. Gun nangani pelumas tekanan dhuwur disuntikake saka nozzle pelumas. Nalika pelumas disuntikake, pompa pelumas cenderung ora seimbang saka keseimbangan, lan pelumas diisi maneh kanthi gerakan bolak-balik otomatis. Nalika tekanan pelumas tekan nilai paling dhuwur, pompa kanthi otomatis mandheg obah.
– Priksa manawa ana bocor ing saben bagean sambungan, banjur ngisi pelumas.

Pancegahan lan Pangopènan Pompa Lubrication Grease Udara APG

1. Udhara pneumatik sing dikompres kudu disaring kanggo nyegah rereget saka pompa udara lan nyandhang bagean bagean lan silinder sing bisa dikonsumsi. Panganggone gas sing gampang kobong minangka sumber udara dilarang banget.
2. Aja nggunakake udara sing dikompress ing ndhuwur 0.8MPa supaya ora kakehan peralatan lan mengaruhi umur layanan pipa tekanan dhuwur.
3. Tabung karet tekanan dhuwur ora ngidini mlengkung lan nyeret ing lemah nalika digunakake, lan obyek abot bakal mengaruhi urip layanan.
4. Nalika karya ing liyane, online konektor cepet-owahan kudu dibusak, lan gun kapenuhan lenga kudu mbusak meksa lenga ing peralatan kanggo supaya meksa ing selang dhuwur-tekanan kanggo dangu.
5. Bagian pompa udara kudu dilumuri kanthi rutin.
6. Sajrone proses perakitan lan disassembly, perhatian kudu dibayar kanggo akurasi bagean sing bakal disassembled.
7. Aja males kanggo dangu tanpa mbukak, supaya gesekan garing lan mengaruhi urip layanan.
8. Apa reresik lan pangopènan karya apik. Ngresiki kabeh sistem wacana lenga ing wektu tartamtu, mbusak bedhil grease saka bedhil grease, lan nggunakake mesin reresik kanggo males kaping pirang-pirang kanggo flush rereget ing tabung. Ngresiki tank panyimpenan kanthi rutin supaya tong minyak tetep resik.

Aplikasi APG Air Grease Lubrication Pump

Air Grease Lubricating Pump, Aplikasi APG