Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak AVE

Product: AVE Oil / Air Lubrication Nyampur Valve, Air Oil Divider
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan inlet oli 20 Bar, Max. tekanan inlet udara 6 Bar
2. Pelabuhan minyak lan udara saka nomer 1 ~ 8 No.
3. Ukuran cilik lan kinerja exchange panas gedhe

AVE lenga online lubrication nyawiji tutup lan online lenga divider kang jenis aluminium alloy materi volume struktur kuantitatif saka online lenga nyawiji divider, karo welingan lenga, welingan online, online lan port welingan lenga saka 1 kanggo 8 nomer. Utamane ditrapake kanggo lenga relief tekanan siji-line lan sistem pelumasan udara.

Prinsip Katup Campuran Pelumasan Udara Minyak AVE
Lenga ing tutup pencampur pelumasan udhara minyak AVE ditekan menyang port inlet kanggo nyurung bagean 1 supaya mudhun, cedhak karo permukaan ndhuwur bagean 2 nutup saluran minyak, nalika mbukak inlet minyak menyang bagean 3 kanthi ngisi minyak. , bagean 3 ing tumindak lenga kanggo ngatasi pasukan spring 4 kanggo mindhah mudhun, banjur sisih ngisor saka bagean 3 saka lenga menyang kamar nyawiji 5, ing tumindak saka compressed online liwat lenga campuran lan udhara saka lenga. lan discharge outlet lenga. Sawise pengawas pasokan lenga mbongkar, bagean ndhuwur lenga 1 kurang lan bagean 3 ditarik dening tumindak bagean 4, lan lenga sing diisi ing sisih ndhuwur bagean 3 dibukak. Disimpen kanggo siklus lenga sabanjure kanggo nyiyapake. Pasokan udara saben port bisa diatur kanthi ukuran bukaan sekrup throttle.

AVE Oil Air Lubrication Nyampur Valve Dianggo
1. Rentang media sing dibutuhake kudu digunakake ing lingkungan sing ditemtokake.
2. Antarmuka udara sing dikompres kudu karo sistem lenga lan lenga sing darmabakti sambungan pipa jaringan udara kompres, dilarang banget karo sambungan saluran pasokan udara liyane sing ora dingerteni, supaya ora kacilakan.
3. Lokasi instalasi saka tutup nyawiji lenga lan lenga luwih disenengi kanggo nginstal kondisi ing kondisi apik, prabédan suhu cilik, media non-korosif bagean kena pengaruh, tau diijini kanggo nginstal ing dangu dening suhu dhuwur radiation baking kesempatan.

Kode Pesenan AVE Oil Mixing Valve Series

HS-AVE3-* / * / *
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) AVE = AVE Oil Air Lubrication Nyampur Valve lan Air Oil Dividers
(3) Port Outlet No. (Mriksa Bagan Ngisor)
(4) Nomer Seri Feeding Grease: (Mriksa Bagan Ngisor)

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve Informasi Teknis

modelTekanan Inlet MinyakTekanan Inlet UdaraPelabuhan OutletLH
AVE1-*> 20 bar4 ~ 6 bar14430
AVE2-*/*26450
AVE3-*/*/*38470
AVE4-*/*/*/*410490
AVE5-*/*/*/*/*5124110
AVE6 - * / * / * / * / * / *6144130
AVE7-*/*/*/*/*/*/*7164150
AVE8 - * / * / * / * / * / * / * / *8184170
Nomer Seri*pamindahan
100.1 ml / siklus
200.2 ml / siklus
300.3 ml / siklus
400.4 ml / siklus

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve Dimensi

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak

1. Sealing 2. Spool 3. Valve Poppet 4. Spring 5. Bola Karet