Product: Pompa piston aksial MYCY, Seri 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B pompa
Description: Pompa kompensasi tekanan kelas
Pamindahan: 10, 25(40), 63(80), 160, 250(400) (ml/r)
Tekanan Rate: 315bar
Kacepetan rotasi: 1500r/min kanggo 1.25ml/r kanggo 60(80), 1000 kanggo 160ml/r kanggo 400
Bahan utama: Casting wesi, tembaga, baja etc.
Kualitas diuji: 100% sadurunge dikirim
fitur:
- Efisiensi volumetrik dhuwur kanthi kinerja apik nalika operasi
- Tekanan operasi dhuwur nganti 31.5Mpa
– Seri 10MYCY 14-1B, 25MYCY 14-1B, 32MYCY 14-1B, 40MYCY 14-1B, 63MYCY 14-1B

Karakteristik pompa piston aksial MYCY Series:
Seri pompa piston aksial seri MYCY yaiku 31.5Mpa / 4567.50psi, kelas aksial hidrolik, pompa piston tekanan variabel, pompa piston aksial iki dianggo ing input tekanan minyak hidrolik dhuwur 31.5Mpa menyang mesin hidrolik kanthi macem-macem tekanan, motif hidrolik nganti sistem hydraulic kanggo generate motivasi ageng. Ing wektu sing padha pompa piston aksial bisa digunakake minangka motor hidrolik.
Miturut kabutuhan macem-macem variabel mbentuk pompa ing industri, pompa piston aksial iki digunakake ing penerbangan kapal, industri pertambangan, peralatan metalurgi, peralatan casting, mesin tempa. Karakteristik pompa piston aksial seri MYCY yaiku ukuran kompak kanggo ngirit ruang kerja sing luwih akeh, efisiensi operasi sing dhuwur kanggo ngirit biaya produksi, lan umur layanan sing luwih dawa, desain canggih, struktur kompak lan gampang pangopènan.

Kode Pesenan Data Teknis Axial Piston Pump MYCY Series

Pompa Minyak Hidrolik MYCY Tech. data

Pemasangan Axial Piston Pump MYCY Series

Pompa Minyak Hidrolik MYCY Tech Information