Unsur Pompa Beka

Product: Unsur Pompa Beka
Kauntungan Produk:
1. Pump unsur kanggo Beka lubrication grease pump
2. Utas standar kanggo gampang ngganti pompa Beka, garansi winates 1 taun
3. Persis stroke pangiriman piston, strictly dimensi fitness antarane komponen

Beka Pump Element Pambuka

Unsur pump Beka diganti menyang pump lubrication Beka, minangka bagéan saka panggantos pump.

Unsur pump wis impacted dening eccentricity wheel nggawe push lan narik gerakan piston saka unsur pump, kanggo nyedhot pelumas utawa lenga ing kamar saka unsur, banjur grease utawa lenga wis pressurized menyang baris pipe nalika.
Beka-Pompa-Elemen-Prinsip

Kode Pesenan Elemen Pompa Beka

HS-BKPEL-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) BKPEL = Elemen Pompa Panggonan
(3) M Utas = M20x1.5
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Pemasangan Elemen Pompa Beka

Pompa-Elemen-Pasang

  • Pompa lubrication kudu mandheg nalika nginstal utawa mbusak unsur pompa. Kanggo nginstal unsur pump, piston kudu tetep lengkap sebagian lan mung duwe amba kira-kira 30 derajat, masang piston menyang bolongan omah pump (Waca Drawing A).
  • Kepala piston unsur ketemu ing ring meksa, banjur obah unsur pump ing arah posisi vertikal (Waca Drawing B). Nganti sirah piston mlaku ing garis guide alur.
  • Kencangake bolt saka unsur menyang omah pompa.
  • Yen mbusak unsur pump, dadi nalisir langkah ndhuwur.
  • Mangga priksa manawa piston unsur kudu tetep nang ing omah nalika njabut, ora ditinggalake ing omah pompa lubrication.

Ukuran Unsur Pompa Beka

Ukuran Unsur Pompa Beka