Pelumasan-pompa-ZPU-Terpusat-Lubrication-Pump

Product: Pompa pelumasan ZPU-Centralized Lubrication Grease Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 400bar/40Mpa/5800psi
2. Volume tangki pelumas kanthi 40L, 60L, 100L opsional
3. Telung macem-macem lubricating 133ml / min., 233ml / min., 400ml / min. karo 3 daya motor kanggo pilihan

ZPU Pump PDF

Lubrication pump ZPU punika terpusat lubrication pump digunakake kanggo maju utawa dual sistem lubrication pelumas ngendi mbutuhake frekuensi lubricating dhuwur, dawa pipe gedhe lan max. tekanan operasi nganti 400bar / 40Mpa, minangka piranti lubricating grease nyediakke. Lubrication pump ZPU kasedhiya kanggo nglengkapi karo mobile cart, dhuwur meksa inang, grease gun lan kabel listrik kanggo kasusun saka movable sistem pump lubrication terpusat, pump ZPU karo cart asring digunakake kanggo sistem lubrication maju kang mbutuhake frekuensi lubricating kurang, sethitik lubricating. TCTerms, volume gedhe saka lubricating lan gampang lubrication mobile.

Pompa pelumas ZPU minangka pompa pelumas listrik sing didorong dening unit motor gear, pelumas pelumas discharge ing port outlet siji, ana pamindahan pelumas opsional miturut syarat pelumas sing beda. ZPU bakal bisa nransfer pelumas menyang titik pelumas sing luwih dawa kanthi ukuran pipa pelumas sing cilik.

Kacathet Sadurunge Operasi Pompa Pelumasan ZPU - Pompa Pelumasan Terpusat:
1. Pompa ZPU kudu dipasang ing posisi kerja sing cocok kayata suhu sekitar sing tepat, kurang bledug, gampang diatur, mriksa, pangopènan, bisa dicuci lan gampang diisi pelumas.
2. Pump ZPU luwih dipasang ing tengah sistem pelumasan, supaya bisa nyepetake dawa pipa, njaga penurunan tekanan minimal, ngaktifake pompa ZPU ngasilake tekanan sing cukup kanggo ngatasi backpressure saka titik pelumasan.
3. Jumlah grease tartamtu kudu ngisi kanggo operasi pisanan, ngaktifake pompa ZPU ing sawetara menit, banjur ngisi pelumas saka port inlet kanthi pompa motor listrik.
4, Reducer motor pompa ZPU kudu ditambahake karo pelumas disulfida Aluminium 3 # liwat plug ventilasi, banjur tambahan saben patang wulan.
5. Pompa ZPU kudu diselehake ing jero ruangan, kudu njupuk langkah-langkah protèktif kanggo njaba ruangan utawa ing aplikasi lingkungan sing atos.

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi ZPU

ZPU08G-40XYBU-380
(1) (2)(3)(4)(5)(6)

(1) Pompa Pelumasan Terpusat : ZPU
(2) Pamindahan Pompa
: 08= 8L/jam; 14= 14 L/jam; 24= 24 L/jam
(3) Tipe Pump Driven
: G= Dipasang nganggo motor gear flanged, konstruksi IMB5; C = Reducer orbit kanggo motor 3 fase; F = Kanthi ujung poros bebas;
(4) Kapasitas Reservoir Lemak
: 40 = 40L; 100 = 100 L
(5) Proteksi Volume Tank
: XN = Desain standar: reservoir kanggo pelumas; XYBU= Reservoir karo kontrol tingkat kurang & dhuwur dening sensor ultrasonik; XB = Reservoir pelumas kanthi kontrol tingkat dhuwur lan kurang; XV = Reservoir pelumas kanggo kontrol tingkat dhuwur; XL = Reservoir pelumas kanggo kontrol tingkat rendah
(6) Daya Motor Listrik
: 380VAC Kanthi 50Hz / 60Hz

Pompa pelumasan ZPU Data Teknis

model:
ZPU Lubrication Pump Tipe Terpusat
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 400bar/40Mpa
Daya Motor:
0.37Kw; 0.55Kw; 1.10Kw

Tegangan Motor:
380V/50HZ; 380V/60HZ
Tank Grease:
40L; 60L ; 100L
Volume Pakan Lemak:  
135 ml / wektu; 235L / wektu; 400L / wektu

Data Teknis Pompa Pelumasan Seri ZPU:

modelMaks. tekananKapasitas wadukVolume PangananMotor Reducerbobot
ZPU08400bar / 40Mpa40L / 100L135ml / menit0.37Kw / 380V76Kgs
ZPU14235ml / menit0.55Kw / 380V84Kgs
ZPU24400ml / menit1.10Kw / 380V92Kgs

Lubrication Pump ZPU Dimensi Instalasi

Lubrication-pump-ZPU-Centralized-Lubrication-Pompa-dimensi

1. Reservoir Lemak; 2. Pompa dhasar; 3. Piston pump karo sambungan flange; 4, kacepetan nyuda motor; 5. Ngisi port G3 / 4; 6. Lemak bali port G3/4; 7. Katup safety luwes; 8. Outlet port G3/4; 9. Nyaring; 10. Priksa katup

kode40L60L1000.55Kw
60rpm
0.7Kw
100pm
1.5Kw
180rpm
DØ325Ø325Ø500
H82210771027
H1111215271387
L510530575