DDB Pump Elements

Product:DDB Lubrication Pump Element
Kauntungan Produk:
1. Kebocoran batin sing sithik banget, operasi sing kuat
2. Standar tabung 8mm utawa sambungan tabung 10mm opsional
3. Bagéan asli kanggo seri pompa DDB kita, umur layanan luwih dawa
Dilengkapi Kanggo : Pompa DDB10 KabPompa DDB18 KabPompa DDB36 Kab

DDB Lubrication Pump Element Pambuka

Unsur DDB Pump minangka bagean kanggo pompa pelumasan DDB multi-titik minangka panggantos unsur pompa lan bagean pangopènan pompa.
Elemen DDB Pump kudu dilengkapi karo seri pompa DDB asli kita.

Daftar Komponen DDB Pump Element:
1. Elemen Piston; 2. Perumahan Unsur; 3. Unsur Kursi ; 4. Ring Sealing; 5. Hexagon Fastening
6. Spring Kursi ; 7. Ring Sealing; 8. Ring Sealing; 9. Poppet ; 10. Bola Baja ; 11. Spring;
12. Unsur Bushing; 13. Tube Konektor Cover; 14. Flare Fitting Kanggo Tube 8mm (Standar); Ferrule Fitting Kanggo Tube 10mm (Priksa Gambar Konektor ing ngisor iki)Struktur Unsur Pompa DDB
Piston unsur pump gerakane metu nalika ketemu lumahing warata poros eccentric ing DDB Pump, lenga utawa pelumas iki pressurized menyang kamar unsur. Banjur poros eksentrik dadi permukaan cembung, piston unsur pompa dipeksa kanggo nyurung lan nyurung kursi unsur kanggo ngangkat, ngeculake pelumas utawa lenga menyang kamar unsur, bal baja ditekan munggah, nransfer medium menyang tabung. .

Kode Pesenan Elemen Pompa Grease DDB

HS-DBEL-T8*
(1)(2)(3)(4)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DBEL = DDB Pump Element
(3) Konektor Ukuran Tube:  T8= Flare Fitting Kanggo Tube 8mm (Standar); T10= Ferrule Fitting Kanggo Tube 10mm
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB Pump Element Part

DDB Grease Pump Elemen Dimensi

DDB Pump Element Dimensi