DDB-X Multi-Point Lubrication Pump

Product: DDB-X Grease Multi Point Pompa Lubrication
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 25 Mpa
2. Nganti 12 TCTerms Multi kasedhiya
3. Saben injector bakal bisa diblokir minangka saben requirement

DDB-X pompa pelumasan multi-titik dirancang kanggo industri mesin pertambangan, mesin bangunan, mesin geter baja, garis pangolahan semen, mesin penyulingan, tungku pupuk, tungku gas, blower akar lan syarat peralatan pelumasan liyane. DDB-X pompa lubrication multi-titik digunakake kanggo ngganti tradisional, proses lubrication Ponggawa asli kanggo mesthekake operasi normal saka peralatan, ndawakake layanan apa peralatan. Pompa pelumas DDB-X nduweni ukuran cilik, bobot entheng, struktur kompak, pasokan pelumas sing dipercaya.

Panggunaan DDBX Pompa Lubrication Multi-Point

  1. Pompa pelumasan multi-titik DDB-X nampa macem-macem pelumas, miturut syarat peralatan pelumas sing bisa digunakake ZG-1 nganti ZG-3, ZN-2 nganti ZN-3 minangka pelumas pelumas, nanging preduli saka sembarang seng nembus pelumas ora bisa kurang saka 220-250.
  2. Motor ing pompa lubrication DDB-X kudu muter kanthi arah panah ing pompa kaya sing dituduhake, yen ora, ora ana output pelumas.
  3. Pompa pelumas multi-titik DDB-X kudu dipasang ing papan sing cocog kanggo posisi kerja, sadurunge nggunakake pompa sing dipasang ing bagean piranti sing cocog (uga bisa diselehake langsung ing lemah), tank diisi pelumas lan pemadatan. , pump lubrication DDB-X disambungake menyang piranti saka titik lubrication, nguripake daya, pump bakal bisa digunakake. Stroke saka DDB-X Pump punika 17 kaping ing siji menit karo 0.3ml/stroke, elinga yen tank grease kudu tetep ing kondisi resik, strictly nyegah adulteration materi manca.
  4. Struktur injector dirancang minangka jinis piston, injector non-nggunakake bisa meneng metu yen titik lubrication kurang saka 4 nomer lan njaluk spring lan piston metu banjur meneng nyenyet nut saka injector, mung tetep omah piston ing. posisi padha.
  5. Nozzle saka injector ngirim ora gandheng kanggo mungkasi lubricate ing, digunakake bakal mimpin kanggo pump omah retak, mengaruhi pump lubrication kabèh.
  6. Lenga ing gearbox ngirim ora luwih murah tinimbang tengah rod lenga, digunakake bakal kelangan lubrication, asil nyandhang cacing lan luh mengaruhi mesin mlaku.

Kode Pesenan DDB-X Multi-Point Lubrication Pump

HSDDB-X8*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) Series = Seri X
(4)  AS. Saka Outlet Port  = DDB X1 ~ DDB 12 Kanggo Pilihan
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB-X Multi-Point Lubrication Pump Data Teknis

modelOutletMaks. Tekanan
(MPa)
Feeding Rate

(ml/stroke)

Wektu Pakan
(Wektu / min)
Motor Power
(Q)
Tank Grease
(L)
bobot
(Kg)
DDB-X1120 ~ 250.3 ~ 0.5170.554 / 1050 ~ 60
DDB-X22
DDB-X33
DDB-X44
DDB-X55
DDB-X66
DDB-X77
DDB-X88
DDB-X99
DDB-X1010
DDB-X1111
DDB-X1212

DDB-X Lubrication Pump Instalasi Dimensi

DDB-X-Multi-Titik-Lubrication-Pompa-dimensi
1. Motor Listrik ; 2. Reservoir Lemak; 3. Pump Housing; 4. Indikator Level Grease; 5. Kotak Baja