DDB-XE Multi-titik Pompa Lubrication Electric

Product: DDB-XE Grease Multi Point Electric Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nganti 25 Mpa
2.0~36 Multi poin kanggo opsional
3. Prasetel wektu kanthi otomatis kanggo mandeg, miwiti lan nyopot wektu kontrol lubrication

DDB-XE Grease multi titik pump lubrication elektrik dilengkapi mini. sistem komputer, periode sumber lenga related, wektu mandeg, setelan kasepakatan, tatanan saka volume dipakani biasa, circulation otomatis lenga kanggo mesthekake operasi apa lubrication normal, nalika ngurangi konsumsi bahan bakar, ngirit listrik lan energi, Kinerja DDB- XE grease multi point pump lubrication elektrik banget dipercaya, cocok kanggo mesin metalurgi, mesin semen, mesin karet lan plastik, mesin conveyor, peralatan geter lan tungku gas lan sistem lubrication liyane lan peralatan lubrication.

Panganggone DDB-XE Grease Multi Point Electric Lubrication Pump

  1. Cara nutup injeksi tartamtu:
    Nguripake motor lan mungkasi motor nalika scraper lenga nang tank muter ing ngelawan saka injector cedhak. Screw metu injector iki, njupuk metu spring, rod piston lan piston lengen, banjur nggunakake pancing kanggo njaluk lengen piston amba, pancing bolongan nyedhot lenga ndhuwur lan muter 180 °, banjur sijine lengen piston lan rod piston lan spring instal maneh lan ngencengi injector maneh.
  1. Carane ndandani masalah yen ora ana lenga utawa lenga metu:
    Nalika injector saka DDB-XE grease multi titik pump lubrication listrik ora mili lenga utawa grease metu, bisa uga disebabake udhara ing piston lan mandheg grease utawa lenga metu.

Banjur puteran scraper nang tank lenga kanggo posisi sisih ngelawan saka injector non-apa, banjur mandheg motor. Screw metu injector non-makarya kalebu spring lan rod piston, lan lenga dijupuk saka tank lenga karo driji indeks. Pencet lenga ing bolongan stopkontak lenga ngisor lan meksa lenga menyang bolongan piston kanggo ngeculake udhara, lan liya-liyane. Baleni operasi 5-6 kaping kanggo mbusak udhara saka bolongan nyedhot piston. Banjur, sawise spring dibusak lan rod piston cilik diinstal maneh, injector lenga tightened lan motor diwiwiti. Yen lenga lan tekanan normal, fault diilangi.

Kode Pesenan DDB-XE Multi-Point Electric Lubrication Pump

HSDDB-XE10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) Series = Seri XE (DDB-X Kanthi Kontrol Komputer Mikro)
(4) Titik Lube No. = 1~ 36 kanggo pilihan
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB-XE Multi-Point Electric Lubrication Pump Data Teknis

modelOutlet No.Maks. TekananTegangan MotorMotor PowerVolume Tankbobot
DDB-XE1~361 ~ 3625Mpa380V0.35 ~ 0.55kw8-30L50 ~ 80Kg

Fitur Timer Siklus Tampilan Digital HS-XE

Timer siklus tampilan Digital HS-XE nganggo sirkuit chip siji anyar, rong set saklar nomer prasetel sing bisa kanthi sewenang-wenang nyetel nilai wektu rong periode wektu (Nilai TA, Nilai TB), cocok kanggo rong peralatan pelumasan sing bisa digunakake kanthi siklus utawa siji. siklus peralatan lubrication intermittently. Aplikasi timer siklus tampilan digital iki bisa nyadari kontrol daur ulang otomatis peralatan listrik, nambah linuwih saka operasi peralatan lubrication lan nambah keuntungan ekonomi.
Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo ngontrol peralatan pelumasan listrik.

Data Teknis Utama:
- Tegangan Input ~ 220VAC; ~380VAC opsional
- Daya ≤3VA
- Gunakake lingkungan:
1. Suhu sekitar: -10 °C – +40 °C.
2. Dhuwuré ≤2000M.
3. Ora ana guncang sing signifikan lan serangan udan lan salju.
4. Ora ana logam korosif, ngrusak gas lan bledug insulating.
- Setelan wektu:

Kode WektuNilai WektuJangkoan Wektu
0.1S0.1 Kapindho0.1s ~ 99.9s
S1 Kapindho1s ~ 999s
M1 Minute1m ~ 999m
H1 Jam1 jam ~ 999 jam


Sambungan Kabel Listrik HS-XE Tampilan Digital Siklus Timer

HS-XE Digital tampilan siklus timer sambungan kabel

DDB-XE Lubrication Pump Instalasi Dimensi

DDB-XE-Multi-Titik-Listrik-Lubrication-Pompa-Dimensi