DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump

Product: DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa / 315bar
2. munggah 18 Multi TCTerms kanggo siji stopkontak, nambah aliran output
3. Kanthi pipa pelumas 5m, kothak kontrol motor listrik lan gerobak portabel

DDB-XEM Pompa pelumas pelumas listrik portabel biasane ditrapake kanggo industri metalurgi, pertambangan, tenaga, semen, mesin tekstil lan pompa pelumas pelumas liyane sing kudu dipindhah lan ora bisa dipasang ing siji posisi. DDB-XEM Pompa pelumas pelumas listrik portabel nduweni karakteristik pelumas sing cepet utawa kecepatan pengisian bahan bakar minyak lan tekanan pelumas sing dhuwur, bisa dilengkapi selang tekanan tinggi 8 mm kanthi diameter internal 25 meter tanpa mengaruhi grease utawa tekanan minyak lan cairan. volume. DDB-XEM Pompa pelumas pelumas listrik portabel bisa tekan kontrol otomatis, nggunakake kontrol sensor tekanan, mbukak lenga utawa grease gun kanthi otomatis kanggo ngisi bahan bakar, mateni bedhil minyak nalika mati kanthi otomatis. (Pompa pelumasan iki dilengkapi selang tekanan dhuwur 2m lan bedhil lenga.) Pompa pelumas pelumas listrik Portable DDB-XEM nggunakake pirang-pirang piston kanggo pelumas utawa pasokan minyak terpusat. Saben saluran lenga dilengkapi katup kanggo ngontrol saben liyane. Ora gampang gagal operasi kerja lan kinerja pompa pelumas DDB-XEM bisa dipercaya banget. Pompa pelumas DDB-XEM cocok kanggo pelumas industri kanthi macem-macem pelumas, viskositas luwih saka N68, lan pelumas kanthi penetrasi ora kurang saka 265 (25 150g) 1/10mm. Suhu sekitar sing ditrapake yaiku -20 ° C ~ 80 ° C.

Pancegahan Sadurunge Operasi DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump

  1. Tutup pompa pelumasan ora kudu dibukak kanthi sembrono, kertas utawa lebu dicampur dilarang banget ing ember.
  2. Aja nggunakake lenga inferior supaya ora nyebabake pasokan lenga ora normal.
  3. Radius mlengkung minimal tabung tekanan dhuwur yaiku 200mm, sing gampang rusak amarga mlengkung sing berlebihan. Ing wektu sing padha, perlu kanggo nyegah mundhut tekanan saka tabung supaya ora nyepetake umur layanan.
  4. Nalika level lenga ing tong minyak luwih murah tinimbang level lenga watesan ngisor, pompa bakal mandheg kanthi otomatis. Ing wektu iki, tank kudu diisi lenga sadurunge nerusake operasi.
  5. Tekanan operasi maksimal pompa yaiku 40MPa, luwih saka voltase lan mateni, mateni, ngatasi masalah kudu ditindakake sadurunge kerja.
  6. Filter kanggo port outlet filter pompa kudu di resiki sacara periodik supaya ora diblokir.
  7. Pompa Pengisi Lemak kudu digunakake yen ngisi pelumas utawa lenga reservoir (kanggo nyegah kontaminasi).
  8. Tahap awal saka kamar gear pengurangan pompa listrik yaiku 500 jam ijol-ijolan pelumas, lan 1000 jam sabanjure ijol-ijolan pelumas.

Kode Pesenan Pompa Lubricator Grease Listrik Portabel DDB-XEM

HSDDB-XEM280*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) Series = Seri XEM (DDB-X Kanthi Kothak Kontrol Listrik + Kréta Movable Dilengkapi)
(4) Volume Pakan Per Port = 280 ml/min. (Pesenan Normal); 320ml / min. ; 360ml / min. (Mangga data teknis ing ngisor iki)
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump Data Teknis

modelVolume Pakan / PortTekanan NominalMaks. TekananTegangan MotorMotor PowerVolume Tankbobot
DDB-XEM280280ml / menit20Mpa25 ~ 31.5Mpa380V0.37kw30L95Kg
DDB-XEM320320ml / menit0.37kw
DDB-XEM360360ml / menit0.55kw

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm pelumas (NLGI0 # ~ 2 #). Suhu sekitar operasi sing luwih apik 0 ~ 40 ℃.

DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump Dimensi Instalasi

DDB-XEM-Portable-Electric-Grease-Lubricator-Pompa-Dimensi