DDB-XP Multi Line Grease Lubrication Pump

Product: DDB-XP Grease Multi Line Pompa Lubrication
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa
2. Nganti 15 TCTerms Multi kasedhiya
3. Saben injector nduweni pengukur tekanan kanggo visual

DDB-XP Multi-Line pump lubrication punika dhuwur-tekanan pump listrik lubrication kang cocok kanggo kurang frekuensi lubricating kanggo pipo mbagekke ing sistem lubrication ing 50 meter. DDB-XP Multi-line pump lubrication bisa digunakake kanggo titik-kanggo-titik witjaksono jumlahe ing grease utawa sumber langsung lubrication sistem. Uga bisa dilengkapi distribusi siji-line saka macem-macem sistem lubrication sumber lenga.

DDB-XP Multi-Line pump lubrication punika meksa dhuwur sistem sumber langsung anyar dirancang kanggo kekurangan meksa saka grease utawa lenga sumber langsung lubrication sistem. Meksa output maksimum tambah kanggo 31.5 MPa, kang luwih menehi ganti rugi kanggo cuaca mangsa kurang ing pasar lor ngendi biasane ngadhepi masalah grease utawa kelainan lenga ing sistem lubrication. Seri DDB-XP akeh digunakake ing industri metalurgi, pertambangan, bahan bangunan, karet, penempaan, keramik lan industri liyane kanthi kinerja apik lan rega murah.
DDB-XP Multi-Line pump lubrication punika vakum nyedhot jinis pump piston, kang nganggo liwat cacing lan rodha cacing ing awak pump-disambung motor, lan lengen meksa nindakake perkara ing poros tengah. Sawise gerakan radial podo, piston gedhe digunakake kanggo ngrampungake grease utawa sumber lenga, lan poros tengah gerakane bebarengan, piring meksa lenga mimpin lan pelumas, wiper lenga muter synchronously, lan grease utawa lenga terus-terusan dipencet menyang lumahing Filter lan di sedot menyang awak kolom gedhe. Saben rotasi wiper lenga, saben injektor lenga / nozzle dipakani utawa lenga sapisan.

Operasi saka DDB-XP Multi-Line Lubrication Pump

  1. Priksa sambungan garis iku normal, lan nguripake daya (380V AC sumber daya), banjur mbukak tutup tank lan mirsani apa arah rotasi wiper lenga padha karo arah sing dituduhake dening panah ditandhani ing tank. . Yen ora, bakal ngrusak saringan lan komponen liyane, lan bakal nyebabake kegagalan nyedhiyakake pelumas utawa lenga.
  2. Nalika milih pelumas sing cocok, nalika suhu njaba 20 ° C utawa luwih dhuwur, dianjurake kanggo nggunakake pelumas kanthi penetrasi 265 utawa luwih. Nalika suhu njaba 20 ° C utawa luwih murah, disaranake nggunakake penetrasi jarum 300 utawa luwih (Apa pelumas digunakake, cara inspeksi visual prasaja sing cocog: Nalika pompa bisa digunakake, jejak alur bisa muter karo fusion sawise wiper lenga muter. Sing cocog pelumas, yen ora pelumas kudu diganti).
  3. Bukak tutup kanggo ngisi pelumas (yen pelumas ing pompa wis hardened utawa rusak) lan isi karo compaction, ngati-ati supaya ora nyampur impurities, gelembung udara, lsp.
  4. Miwiti sumber daya lan priksa manawa kabeh injektor / nozel lenga bisa digunakake kanthi normal.

Cathetan: Sadurunge operasi DDB-XP Multi-Line Lubrication Pump:

  1. DDB-XP pompa lubrication multi-line kudu diinstal ing tengah titik lubrication paling adoh.
  2. Pelumas utawa lenga ing tangki pompa kudu resik. Ing suhu 20 ° C utawa ndhuwur, pilih 2 utawa luwih pelumas. Yen suhu njaba ngisor 20 ° C, pilih pelumas ing ndhuwur 0 ° C. Minyak pelumas kudu nduweni viskositas luwih saka N68.
  3. Tingkat lenga ing tong minyak kudu ora luwih murah tinimbang ndhuwur poros kanggo nyegah evakuasi. Udara asupan ora bakal ngasilake lenga.
  4. Kanggo saben 300 jam operasi, ganti oli ing ruang worm gear sapisan.

Kode Pesenan DDB-XP Multi Line Grease Lubrication Pump

HSDDB-XP10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) Series = XP Series (DDB-X Kanthi pengukur tekanan kanggo saben injektor minangka visual)
(4) AS. Saka Outlet Port = 1 ~ 15 Kanggo Opsional
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB-XP Multi Line Grease Lubrication Pump Data Technical

modelOutletMaks. Tekanan
(MPa)
Feeding Rate

(ml/stroke)

Wektu Pakan
(Wektu / min)
Motor Power
(Q)
Tank Grease
(L)
bobot
(Kg)
DDB-XP2231.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP4431.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP6631.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP8831.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP101031.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP121231.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP141431.50.5260.558 ~ 3060
DDB-XP1~151 ~ 1531.50.5260.558 ~ 3050 ~ 60