DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump

Product: DDB-XPE Grease Multi Line Pompa Lubrication
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa
2. Nganti 15 TCTerms Multi kasedhiya
3. Saben injector karo gauge meksa kanggo kontrol komputer visual lan mikro

DDB-XPE Grease multi line pump lubrication digunakake digunakake ing sistem lubrication ngendi pipo mbagekke ing 50 meter; Ana rong cara kanggo ngrancang sistem pelumasan minangka grease utawa pipa minyak:

  1. Pelumas langsung utawa pasokan minyak kanthi titik-titik, patemon permukaan gesekan kanthi suhu dhuwur lan suhu dhuwur, kayata bantalan, batang semak, bushing area gedhe, lsp.
  2. Dilengkapi karo distributor progresif baris tunggal, kelas nyediakke lenga, cocok kanggo lumahing gesekan saka sumber lenga terpusat, kayata area cilik saka bantalan, bushings lan ing. DDB-XPE grease multi line pump lubrication wis digawe dandan gedhe ing desain sawijining. Ciri-cirine kaya ing ngisor iki:

(1) Kinerja sakabèhé saka DDB-XPE grease multi line pump lubrication apik lan meksa output 31.5 MPa.
(2) Saben baris dilengkapi katup ngawasi tekanan lan gagal jelas.
(3) Sistem kabeh kompak lan duwe ruang instalasi cilik.
(4) Jumlah grease utawa lenga dipakani punika 5ml / min, jinis sumber langsung asring cocok kanggo tutup rolling bantalan poros, lengen klambi, prewangan kothak lan wakil olahraga liyane.
(5) DDB-XPE grease multi line pump lubrication cocok kanggo atusan titik lubrication.

Panggunaan & Operasi:

  1. Seri DDB-XPE grease multi line pump lubrication kudu diinstal ing lokasi ngendi suhu sekitar cocok, bledug cilik, lan trep kanggo replenishing, nyetel, mriksa, ngramut lan panggonan trep liyane.
  2. Tansah mriksa lenga lubricating ing reservoir kanggo njaga negara lengo. Aja mlaku tanpa lenga utawa lenga utawa kekurangan lenga.
  3. Sadurunge miwiti pump lubrication pisanan, nambah babagan 30 ml saka lenga engine menyang silinder lan banjur nambah grease lithium. Ora ana lenga sing dilarang kanggo mbukak motor.
  4. Sampeyan kudu dioperasikake ing arah tutup motor lan ora kudu dibalik.
  5. Lemak utawa lenga ing DDB-XPE grease multi line pump lubrication katahan resik, lan nyegah materi splashing saka ngetik tank pump lan bakal mengaruhi urip layanan saka grease pump lubrication.

Kode Pesenan DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump

HSDDB-XPE10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pump
(3) Series = Seri XPE (DDB-X Kanthi pengukur tekanan kanggo saben injektor + kontrol komputer mikro)
(4) AS. Saka Outlet Port = 1 ~ 15 Kanggo Opsional
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump Data Technical

modelOutletMaks. Tekanan
(MPa)
Feeding Rate

(ml/stroke)

Wektu Pakan
(Wektu / min)
Motor Power
(Q)
Tank Grease
(L)
bobot
(Kg)
DDB-XP2231.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP4431.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP6631.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP8831.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP101031.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP121231.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP141431.50.5260.558 ~ 3060
DDB-XP1~151 ~ 1531.50.5260.558 ~ 3050 ~ 60