DDB Pump Elements

Product:DDB Lubrication Pump Element
Kauntungan Produk:
1. Kebocoran batin sing sithik banget, operasi sing kuat
2. Standar tabung 8mm utawa sambungan tabung 10mm opsional
3. Bagéan asli kanggo seri pompa DDB kita, umur layanan luwih dawa
Dilengkapi Kanggo : DDRB-N, Pompa ZB

DDRB-N, ZB Lubrication Pump Element Pambuka

Unsur pompa iki minangka bagean sing digunakake kanggo listrik pump grease lubrication saka DDRB-N, ZB seri, kanggo nresep grease utawa lenga lan pressurized menyang tabung grease.

Prinsip Kerja Multi-Point DDRB Pump ZB Pump Element
Nalika setir nyopir narik piston kerja 1 menyang posisi watesan kiwa, port inlet pelumas / lenga dibukak lan pelumas disedot menyang rongga lengan piston 2, ing wektu sing padha, piston kontrol 3 dipindhah menyang ditinggalake dening tumindak spring menyang posisi watesan. Nalika piston 1 pindhah menyang tengen, piston kontrol 3 dipindhah menyang sisih tengen.
Nalika pelumas / kamar lenga ing piston kontrol nyambung menyang alur annular ing mburi tengen lengan piston, grease dipencet metu lan mbukak tutup mriksa 4 kang kosong saka stopkontak lenga. Minangka poros eksentrik terus muter, pelumas pelumas banjur terus ing siji lan metu saka port stopkontak.

DDRB Pump-ZB-Pump-elemen-struktur                                      1. Elemen Piston; 2. Pump Element Housing; 3. Piston Elemen Kerja; 4. Konektor Kanthi Priksa Valve

Penyesuaian Volume Lemak utawa Lenga Miturut Injector:
Loosen lan njupuk metu tutup meneng, kanggo nyetel aliran ngatur bolt karo screwdriver kanggo nyetel jumlah extension kanggo entuk jumlah grease. Yen blot imbuhan dadi searah jarum jam, jumlah grease / lenga nyuda, yen rotasi counter-clockwise bakal nambah volume. Tutup sekrup kudu ditutupi sawise imbuhan rampung.

Mbongkar Unsur Saka DDRB-N Pump, ZB Pump Element

Pipa pasokan pelumas kudu dicopot sadurunge ngilangi unsur pompa, banjur ngeculake nut sing nyambungake 7,
piston unsur pompa diiringake munggah kira-kira 30.derajat. Unsur pompa bisa dicopot sawise piston pelumas dipisahake saka roda drive.
Sawise unsur pump wis dibusak, aja sijine plug digunakake mudhun siji mburi kanggo nyegah piston digunakake rusak dening slipping.

Kanggo nginstal unsur pompa, pisanan narik piston kerja 1 metu babagan 30mm, lebokake horisontal ing bolongan sekrup soyo tambah, lan angkat piston digunakake 1 nganti 30..derajat. Panggolekan mburi piston karya bener dipasang menyang alur setir drive, kanggo ngencengi nut sambungan 7 banjur.

DDRB-N, ZB Grease Pump Unsur Urutan Kode

HS-LEZ-T*
(1)(2)(3)(4)(6)

(1) Produser = Industri Hudsun
(2) ZBE = DDRB-N, unsur pompa ZB
(3) Ngilangi  = Tanpa Spring;  S= Kanthi Spring
(4) Konektor Ukuran Tube:  T= Sambungan Standar ; C= Sambungan tabung khusus
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap