YCK-P5-saklar tekanan diferensial

Product: YCK-P5/SG-A Ngalih Tekanan Diferensial 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40 Mpa
2. Tegangan ngalih nganti 500VAC
3. Tanggepan sinyal sensitif, gampang diinstal

YCK-P5-diferensial-tekanan-switch-simbol

YCK-P5 / SG-A ngalih tekanan diferensial digunakake ing sistem pelumasan terpusat dual line kanthi tekanan nominal nganti 40Mpa kanggo ngontrol katup arah utawa ngawasi peralatan utawa sistem pelumasan, nggunakake rong tekanan pipa kanggo ngirim sinyal listrik, nalika tekanan prabédan tekan 5MPa, minangka sinyal kanggo ngontrol ngoper saka arah utawa ngawasi peralatan lubrication utawa sistem lubrication. Umume dipasang ing terminal sistem pelumasan terpusat loro-line ing terminal loro pipa utama.

Ngalih Tekanan Diferensial YCK-P5/SG-A Asas Pakaryan
Minangka omah vale saklar tekanan diferensial lan saklar stroke tekanan dipasang ing piring dasar. Grease wis pressurized saka pipe B utama menyang kamar tengen piston katup meksa diferensial ngalih, nalika pipo utama A unloading meksa ing wektu sing padha. Sawise tekanan saka rong pipa utama tekan 5MPa, piston pindhah liwat kamar kiwa kanthi gaya spring lan mindhah saklar stroke supaya kontak 1 lan 2 ditutup, banjur switch tekanan diferensial YCK-P5 ngirim sinyal pulsa menyang sistem. kothak kontrol, ngalih tutup arah, banjur pipe utama A pressurized, pipe B unloading meksa, piston ing kamar tansah tengah dening spring, kontak 1 lan 2 pedhot lan jembatan tengah. Sistem kasebut miwiti siklus kerja kaping pindho, sawise pipa utama A lan B antarane tekanan lan tekan 5MPa, piston ing sisih tengen, kontak switch 3 lan 4 ditutup, sinyal pulsa maneh nggawe katup ing sistem. ngoper maneh, miwiti siklus kerja sabanjure.

Ngalih Tekanan Diferensial YCK-P5/SG-A Dianggo
1. Ngalih meksa diferensial YCK-P5 kudu diinstal ing ventilasi, garing, gampang kanggo mirsani, lan ora gerakan sak bagean gangguan
2. ngalih meksa diferensial YCK-P5 kudu diinstal ing terminal-jinis loro line sistem lubrication terpusat ing mburi pipo utama, ana distributor loro-line kudu diinstal konco, kanggo nyegah grease dadi tuwa, garing lan mengaruhi sensitivitas.
3. Ing wiring saklar stroke kudu ditransfer menyang tengah jembatan lan nyepetake ngawut-awut.

Kode Pesenan Saklar Tekanan Diferensial Seri YCK-P5/SG-A

HS-YCK / SG-A-P5*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) YCK / SG-A = Ngalih Tekanan Diferensial YCK-P5/SG-A Series
(3) Maks. Tekanan =  40Mpa/400Bar
(4) Tekanan Beda Sinyal = 5 Mpa
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Saklar Tekanan Diferensial Data Teknis Seri YCK-P5/SG-A

modelMaks. TekananTekanan SinyalAliran SinyalMax. Tegangan NgalihMaks. Saikibobot
YCK-P5
(SG-A)
40 (P) Mpa5Mpa0.7mL-500V15A3kgs

Kontrol Tekanan Terminal Dimensi Seri YCK-P5/SG-A

YCK-P5-diferensial-tekanan-switch-Dimensi