Ngedhot Valve DV, Series SDPQ

Product: DV3*H; DV4*H; DV5*H; Katup Distribusi seri DV6 * H - Dual-Line, Pasokan Lemak / Lenga Siji Cara
Kauntungan Produk:
1. Tugas dhuwur lan kinerja operasi daya tahan
2. Luwih saka 14seri model kanggo titik syarat lubrication beda
3. Gampang observasi kondisi lubrication liwat indikator langsung

DV, Distributor SDPQ PDF

Kode Equal Kanthi DV & SDPQ-L (DSPQ-L):
– DV-31H (1SDPQ-L1 Utawa 1DSPQ-L1); DV-32H (2SDPQ-L1 Utawa 2DSPQ-L1); DV-33H (3SDPQ-L1 Utawa 3DSPQ-L1); DV-34H (4SDPQ-L1Utawa 4DSPQ-L1)
– DV-41H (1SDPQ-L2 Utawa 1DSPQ-L2); DV-42H (2SDPQ-L2 Utawa 2DSPQ-L2); DV-43H (3SDPQ-L2 Utawa 3DSPQ-L2); DV-44H (4SDPQ-L2 Utawa 4DSPQ-L2)
– DV-51H (1SDPQ-L3 Utawa 1DSPQ-L3); DV-52H (2SDPQ-L3 Utawa 2DSPQ-L3); DV-53H (3SDPQ-L3 Utawa 3DSPQ-L3); DV-54H (4SDPQ-L3 Utawa 4DSPQ-L3)
– DV-61H (1SDPQ-L4 Utawa 1DSPQ-L4) ; DV-62H (2SDPQ-L4 Utawa 2DSPQ-L4)

Seri DV katup distribusi diprodhuksi kanggo nglengkapi sistem garis dual industri, pelumas pelumas utawa lenga dikirim kanthi tepat menyang saben titik pelumasan sing ditransfer dening garis pasokan pelumas utama, lan ditekan nganggo pompa pelumasan listrik lan ditransfer.

Seri DV katup distribusi dilengkapi indikator gerakan sing kanggo observasi sajrone nggarap, luwih akeh, volume pelumas kasedhiya kanggo diatur miturut syarat pelumasan sing beda. Outlet pasokan saka katup DV dirancang ing sisih ngisor, mula, gerakan piston ing njero katup distribusi bakal nggawe lubricate saka stopkontak ngisor, ora masalah posisi piston utama utawa pilot.

Kode Pesenan Katup Distribusi Seri DV/SDPQ-L (DSPQ-L).

Kode Pemesanan DV:

DV-32H
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dhasar = DV seri Distributing Valve
(2) Size= 3 / 4 / 5 / 6 Opsional
(3) Pelabuhan Discharge = 1/2/3/4 Opsional
(4) Simbol Desain: = H

Kode Pemesanan SDPQ(DSPQ):

3SDPQ (DSPQ)-L2
(1)(2)(3)(4)

(1) Nomer grease dipakani port = 1; 2 ; 3; 4
(2) SDPQ (DSPQ)= Katup distribusi garis ganda, outlet pelumas / lenga siji arah
(3) L = Maks. tekanan operasi 200bar/20Mpa
(4) Volume pakan grease = 1 ; 2 ; 3 ; 4 seri

Distribusi Valve DV Series Technical Data

model:
DV Series Distributing Valve, Dual Line Lubrication Divider
Outlet Feed:
DV3*H – DV5*H (1-4 Outlet)
DV6*H (1-2 Outlet)
Bahan Baku:
- wesi tuang (Default, hubungi kita kanggo bahan liyane)
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 210bar/3045psi (Cast iron)

Tekanan Mulai Kerja:
DV3*H – DV4*H ing: 15bar / 217.5psi
DV5*H – DV6*H ing: 12bar / 174.0psi
Port Penyetor:
G3 / 8
Sambungan Outlet Utas:
G1 / 4
Nyetel aliran saben giliran
Mangga priksa data teknis
Perawatan lumahing:
Dilapisi seng utawa dilapisi nikel, hubungi kita kanggo syarat khusus

ukuran DV

Ukuran 3Ukuran 4Ukuran 5Ukuran 6
Tekanan kerja (bar)210210210210
Maks. tekanan operasi (bar)315315315315
Tekanan operasi awal (bar)10101010
Aliran pelumas maks. ( cm3/ stroke)1.22.55.014.0
Aliran pelumas Min. ( cm3/ stroke)0.20.61.23.0
Jumlah saben sekrup rotasi nyetel (cm3)0.060.100.150.68
Jumlah mundhut (cm3)0.50.550.630.63
Aksesoris, baut instalasi A
(Mangga hubungi kita yen perlu)
M8x60M8x60M8x65

M8x75

 

Distributing Valve DV Fungsi Operasi

Distributing-Valve-DV-SDPQ-Series-fungsi

– Ndhuk iki ditransfer liwat baris sumber 2 wis rampung lan ngalih menyang sumber line 1. Nalika lubricant dikirim saka sumber siji 1, grease utawa lenga kiwa ing baris sumber 1 dirilis kanggo reservoir pelumas.

- Pelumas utawa lenga sing isih ana ing jalur pasokan ditekan kanthi pompa pelumasan, piston pilot ditekan mudhun, pelumas dipencet menyang kamar A (spasi ing ndhuwur piston utama), piston utama ditekan mudhun.

Distributing-Valve-DV-SDPQ-Series-fungsi
Distributing-Valve-DV-SDPQ-Series-fungsi

– Nalika piston utama 5 dipencet mudhun dening meksa, lubricant kiwa ing kamar B ngisor mili menyang port stopkontak 3 kanggo baris sumber liwat saluran C saka piston pilot.

- Nalika saluran pasokan ngalih, saluran pasokan 2 ditekan kanthi pelumas bertekanan, pelumas ing jalur pasokan 1 dibebasake menyang reservoir pelumas. Pelumas mili menyang garis pasokan kanthi urutan sing padha sadurunge diproses.

Fungsi Distributing Valve DV SDPQ Series 04

Distributing Valve DV Dimensi Instalasi

Distributing-Valve-DV,-SDPQ-Series-dimensi
modelLBHL1L2L3L4L5L6L7L8H1H2H3H4d1d2
DV-31H
(1SDPQ-L1)
44381048291122.527102411641139Rc3 / 8Rc1 / 4
DV-32H
(2SDPQ-L1)
73--4240
DV-33H
(3SDPQ-L1)
1021082
DV-34H
(4SDPQ-L1)
131111
DV-41H
(1SDPQ-L2)
50401259.531252930765448
DV-42H
(2SDPQ-L2)
8161
DV-43H
(3SDPQ-L2)
11292
DV-44H
(4SDPQ-L2)
143123
DV-51H
(1SDPQ-L3)
534513837142834331483135753
DV-52H
(2SDPQ-L3)
9070
DV-53H
(3SDPQ-L3)
127107
DV-54H
(4SDPQ-L3)
164144
DV-61H
(1SDPQ-L4)
625714910462933454220891656
DV-62H
(2SDPQ-L4)
10888