Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak AVE

Product: DMM-YQ dual Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 200bar, kanthi tekanan gerakan 12bar
2. Tekanan udara sing kasedhiya kurang saka 2 ~ 8bar
3. Pembagi minyak udara garis ganda, panyesuaian aliran minyak kasedhiya

Katup campuran pelumasan udara lini ganda DMM, pembagi minyak udara minangka mixer distribusi minyak lan udara rong baris, minangka distributor minyak lini modular lan kombinasi superposisi. Kanthi impor minyak rong kawat simetris, rong asupan udara, 2 nganti 20 pelabuhan minyak lan udara. Utamane ditrapake kanggo peralatan utawa sistem pelumasan minyak lan kawat loro kabel.

Panggunaan Pisah Minyak DMM

  1. Media sing dibutuhake kudu digunakake ing lingkungan sing ditemtokake.
  2. Distributor loro inlet kasebut gegandhengan karo rong pipa pasokan minyak, lan loro-lorone liwat, sisih port inlet ora digunakake nalika nyolok.
  3. Ing lingkungan sing mbledug, lembab, atos kudu digunakake nalika kothak protèktif.
  4. Antarmuka udara sing dikompresi mesthine kudu nganggo sistem oli lan udara sing ana sambungan pipa jaringan udara sing dikompres, dilarang banget karo asal sambungan saluran pasokan udara sing ora dingerteni liyane, supaya ora ana kacilakan.
  5. Saben lenga minyak ing bahan bakar kanggo nyetel panyesuaian kudu ana ing batang indikator kanggo mlebu ing negara, penyesuaian kudu dikencengi sekrup pengunci.
  6. Yen sampeyan pengin ngganti nomer port outlet minyak lan udara, mangga takon instruksi pabrikan, sesuai karo pandhuan ing langkah pembuangan manual.

Kode Pesenan Seri Divider DMM-YQ Line Divider Air Series

HS-DMM-6/5(10T + 20S + 10T)-OAD*
(1)(2)(3)(4) (5)(6)(7)(8)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) DMM = Pembagi Minyak Udara Ganda
(3)  Total Outlet Port No.
(4)  nyata Outlet Port No.
(5) Ukuran piston + T = Outlet Dual ; S = Outlet Single
(6)  OA = Jinis Minyak lan Udara
(7) D = Kanthi Ngalih Jarak 24VDC
(8) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Informasi Teknis Pemisah Minyak Udara DMM-YQ

Unsur Minyakmeksa
(MPa)
Tekanan Undhang-undhang (MPa)Tekanan Udara (MPa)Konsumsi Udara / Pelabuhan
(L / mnt)
OutletPanganan Lenga (ml / Stroke)Saben Siklus. Saka Bolt
(ml)
10T20<1.2<0.2-0.83020 ~ 10.05
10S10 ~ 20.01
20T20.6 ~ 20.06
20S11.2 ~ 40.12
30T20.6 ~ 30.07
30S11.2 ~ 60.14

*: Gabungan minyak menyang elemen ndhuwur 1 nganti 10 luwih apik.
*: Cocog kanggo nyaring presisi 25m, viskositas ≤ 760cSt minyak pelincir; suhu sekitar -10 ℃ ~ 60 ℃.

Dimensi Pembagi Minyak Udara D Line-DQ-YQ

Katup Campuran Lubrikasi Udara AVE lan Dimensi Pisah Minyak Minyak

*: Jumlah segmen sing luwih apik kanggo tetep 1 nganti 10 pcs.