FL Air Heat Exchanger

Product: SGLL Double Oil Cooler, Water Heat Exchanger 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 1.6 Mpa
2. Area cooling amba nganti 12m2
3. Instalasi vertikal lan horisontal kasedhiya

Kondisi Kerja SGLL Double Oil Cooler
SGLL ganda lenga adhem dirancang lan diprodhuksi miturut standar GB lan referensi kanggo Jerman AD lan US TEMA Standard. Kabeh bahan mentah yaiku baja lan kuningan parsial minangka konstruksi, tekanan kerja sisih lenga kanthi 1.6MPa, suhu kerja 150℃, tekanan kerja sisih banyu 1.0MPa, suhu kerja 100℃. SGLL ganda lenga adhem kanthi hemat energi, efisien, aman lan dipercaya, lsp; kanggo turbin uap, unit motor, unit kompresor, penggemar, pompa lan industri minyak lan minyak ing sistem pendingin minyak uga bisa digunakake kanggo sistem pendinginan minyak liyane.

Karakteristik saka SGLL Double Oil Cooler
1. Tablet data kanggo loro aliran tabung pindho lenga adhem, yen sampeyan kudu nggunakake papat pangolahan, enem pangolahan, Bare tabung utawa fin cooling tabung adhem.
2. Instalasi adhem biasane horisontal, kayata pangguna bisa kudu nggunakake loro noto vertikal, kamar banyu ing sabanjuré, kamar banyu liyane ing kamar kanggo gampang mbusak.
3. Oil lan banyu antarmuka flange standar JB / T81-94, miturut syarat pangguna karo flange non-standar kudu ketemu syarat pipa.
4. Miturut standar API 614, adhem karo struktur pindho, dening wilayah padha loro coolers lan piranti tutup telung cara, karya, siji disiapake karo saben adhem saged tahan mbukak cooling kabeh sistem, karo tabung piring tetep, ngambang, mbendel tabung dipindhah lan tutup kamar banyu kanggo operasi gampang, wisuh, mriksa lan ndandani. Materi sing luwih adhem, gumantung saka panggunaan papan, kahanan sistem banyu bisa duwe macem-macem pilihan, ruangan banyu, cangkang, katup telung arah baja karbon opsional utawa kabeh stainless steel,
Papan tabung kasedhiya baja karbon, stainless steel utawa plat kuningan; Bahan pipa opsional tabung kuningan biasa H68, tabung kuningan arsenik HS n70-1A, tabung kuningan aluminium H A177-2A, pipa baja tahan karat
1Cr18Ni9Ti, B10, B30 lan liya-liyane.
5. Katup telung arah kanthi struktur dilas baja katup ngalih aliran terus-terusan. Katup iki ing struktur internal gagal utawa periode konversi katup ora bakal nyebabake gangguan lenga. Wangun kaya ing ngisor iki.

Kode Pesenan Seri Pendingin Minyak Tabung Doulbe SGLL

HS-SGLL4-12/1.6V*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) SGLL = Cooler Oil Pipa pindho
(3) seri no.  
(4) Area lumahing cooling (Mriksa Bagan Ngisor)
(5) Maks. Tekanan: 1.6Mpa
(6) instalasi Koleksi:V= instalasi vertikal; H= pemasangan horizontal
(7) Informasi luwih lanjut

SGLL Double Oil Cooler Dimensi Instalasi Horisontal

Instalasi horisontal SGLL
modelArea Adhem
(m2)
DN1DN2D1LL3CH2eL2C1C2BHH1
SGLL4-12 / 1.6H1265653251555660860262870497345300370984460
SGLL4-16 / 1.6H16656532519601065136526287049734530037098460
SGLL4-20 / 1.6H2080653252370147517752628704973453003701004480
SGLL4-24 / 1.6H2480653252780188521752628704973503003701004480
SGLL4-28 / 1.6H2880653253190229525852628704973503003701004480
SGLL4-35 / 1.6H351001004262480123216923138907305003007301181555
SGLL5-40 / 1.6H401001004262750150219623138907305003007301181555
SGLL5-45 / 1.6H451251004263020177222023138907255153007251181585
SGLL5-50 / 1.6H501251004263290204224723139767255153007251181585
SGLL5-60 / 1.6H601251004263830258230123139767255153007251181585
SGLL6-80 / 1.6H8020020061631601555201543411009357007509351688820
SGLL6-100 / 1.6H10020020061637602155261543412409357007509351688820
SGLL6-120 / 1.6H12020020061643602755321543412409357007509351688820

SGLL Double Oil Cooler Dimensi Instalasi Vertikal

Instalasi horisontal SGLL
modelArea Adhem
(m2)
abcdefgmod3DDN1DN2
SGLL4-12 / 1.6V121555960870320520475340120808-Φ263256565
SGLL4-16 / 1.6V1619601365870320520475340120808-Φ263256565
SGLL4-20 / 1.6V2023701775870320565475340120808-Φ263258065
SGLL4-24 / 1.6V2427802175870340565475360120808-Φ263258065
SGLL4-28 / 1.6V2831902585870340565475360120808-Φ263258065
SGLL5-35 / 1.6V3526101692976470666585400120808-Φ26426100100
SGLL5-40 / 1.6V4028801962976470726585400120808-Φ26426100100
SGLL5-45 / 1.6V4531202202973470726585420120808-Φ26426125100
SGLL5-50 / 1.6V503390247211004707265854201401008-Φ26426125100
SGLL5-60 / 1.6V603930301212404709905854201401008-Φ26426125100
SGLL6-80 / 1.6V803255201512407059908304601401008-Φ30616200200
SGLL6-100 / 1.6V10038552615134670510668304601401008-Φ30616200200
SGLL6-120 / 1.6V12044553215134670510668304601401008-Φ30616200200