DR3-4 Hydraulically Directional Valve

Product: DR3-4 Kontrol Hidrolik Otomatis, Katup Arah 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nganti 40Mpa
2. Range pangaturan tekanan: 5 -38Mpa
3. Kasedhiya kanggo dual line terminal jinis sistem lubrication

DR3-4 Series otomatis hydraulically kontrol tutup directional dirancang khusus kanggo meksa dhuwur lan pamindahan cilik dual line terminal jinis sistem lubrication terpusat, kang nggabungke sistem asli digunakake ing tutup solenoid utawa tutup papat-cara elektrik lan katup kontrol meksa utawa ngalih meksa , kombinasi saka rong piranti ing siji fungsi, mangkono nemen ngurangi ukuran peralatan lubrication lan macem-macem Gagal kemungkinan peralatan lubrication kanggo melu ing kontrol Perkakas listrik, nanging uga kanggo ngoptimalake sistem kontrol electrical ing peralatan lubrication.

DR3-4 Series otomatis hydraulically kontrol tutup arah cocok kanggo dual line terminal jinis sistem lubrication, fungsi utama kanggo nransfer jumlah cilik saka pelumas utawa lenga saka pump lubrication gantian kanggo loro grease pipe line utama saka sistem lubrication lan ngetokake listrik gantian. sinyal menyang kothak kontrol elektrik.

Panggunaan Katup Directional Kontrol Hidrolik Otomatis Seri DR3-4:
1. DR3-4 hydraulically kontrol tutup arah dirancang kanggo digunakake ing peralatan lubrication cilik karo max. tekanan 40MPa lan tekanan kerja nyata luwih apik ora ngluwihi 38MPa.
2. Sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, dikonfirmasi port inlet P saka tutup kudu disambungake karo port sumber pump lubrication, port bali T saka tutup DR3-4 kudu disambungake menyang port bali saka pump lubrication. Lan kanggo mesthekake yen pipo bali lenga kudu ora alangan, kanggo mesthekake unloading normal.
3. Miturut kahanan kerja nyata saka peralatan pelumas pelumas, imbuhan sing cukup apik kanggo ngalih setelan tekanan hidrolik (tekanan sekrup nguripake searah jarum jam kanggo nambah tekanan, sebaliknya, tekanan mudhun), lan ngencengi kunci nut sawise ngrampungake pangaturan.
4. Priksa ora duwe aturan baku kanggo kondisi kerja nyata distributor lubrication dual line, kayata mburi distributor lubrication ora bisa mlaku kang tegese meksa ing sistem lubrication ora cukup, ngarep tutup hydraulic kudu ngreset kanggo tekanan sing cocog.
5. Ukuran bolongan sing dipasang saka katup DR3-4 yaiku 2x∅6.5mm, sekrup inlet lan stopkontak yaiku G3 / 8 ".

Data Teknis Katup Directional Lubrication Otomatis Seri DR3-4

modelMaks. TekananTekanan Adj.Ngalih Tipebobot
DR3-440MPa5-38MPaAX31006Kg