Katup Arah Lubrication Otomatis DR4

Product: DR4-5 Auto Lubrication Reversing Valve
Kauntungan Produk:
1. Kontrol otomatis, reversing katup ngoper
2. Tekanan prasetel saka 0 ~ 20Mpa, gampang diatur
3. Operasi sing dipercaya lan kontrol tekanan, pangaturan tekanan liar
Ditrapake:
DRB-P ; HB-P(L) ; DRB-L

DR4–5 Katup PDF

Katup pembalikan pelumasan otomatis seri DR4-5 digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat jinis terminal listrik, pompa pelumasan nransfer pelumas menyang rong pipa sumber utama, katup kasebut dilengkapi fungsi pangaturan tekanan lan kanthi otomatis bisa nyetel arah tekanan saka set kasebut. 0 ~ 20Mpa, lan gampang diatur, struktur katup arah pelumasan otomatis DR4 prasaja, operasi kerja sing dipercaya.

Auto Lubrication Directional Valve DR4 fungsi

Katup arah pelumasan otomatis DR4-5 Operasi:
Spring regulator tekanan dipeksa dening blok ing piston 1 kanggo nggawe piston 1 ing sisih kiwa omah katup ing saluran kamar katup arah pelumasan otomatis DR4 (Ditampilake Gambar-1), piston 1 lan piston 2 yaiku disambungake karo stopkontak lenga 1 lan stopkontak lenga 2.

Minyak tekanan mlebu rong rongga piston 3 (Ditampilake Gambar-2) saka port inlet lenga, ing endi lenga tekanan ing ruang kiwa mili metu liwat port outlet lenga 1 lan lenga tekanan tumindak ing ujung kiwa. piston 3 liwat piston 1 growong internal ing sisih tengen house tutup, banjur piston 3 tetep ing sisih tengen house tutup, nalika sisih tengen piston 3 teka tengen karo port bali lenga. Sisih tengen lenga tekanan rongga disegel dening piston 2, nalika ujung kiwa piston 1 (tekanan outlet) kanggo ngatasi gaya spring ing piston, piston 1 menyang sisih kiwa, nalika piston 2 ngiwa uga.

Nalika piston 1 lan piston 2 pindhah menyang sisih tengen omah tutup (Ditampilake Gambar-3), sisih kiwa piston 3 disambungake karo port bali lenga, lan lenga tekanan tumindak ing sisih tengen piston. 3 liwat rongga njero piston 2, nyurung piston menyang sisih kiwa omah katup. Ing wektu iki, lenga tekanan ing rongga tengen piston 3 mili metu liwat stopkontak lenga 2, lan lenga tekanan ing mburi kiwa disegel dening piston 1. Nalika tekanan (tekanan outlet) saka ujung tengen piston 2 ngalahake aksi spring marang piston, piston 2 dipindhah menyang tengen lan piston 1 dipindhah menyang tengen. Nalika piston 1 lan piston 2 pindhah menyang mburi kiwa omah tutup, sisih tengen piston 3 disambungake karo port bali lenga, lan lenga meksa tumindak ing sisih kiwa piston 3 liwat growong njero. piston 1, nyurung piston ing sisih tengen ing sisih tengen omah tutup (Ditampilake Gambar-1), kanggo ngrampungake siklus karya.

Cathetan: Yen ndeteksi kondisi ngoper katup arah pelumasan, sampeyan bisa nginstal pangirim sinyal switching ing katup, nalika transfer lenga tekanan dhuwur saka "port minyak 1" menyang "port minyak 2", gerakan piston katup, kontak ing pangirim sinyal ditutup, lan nalika piston dipindhah ing arah mbalikke, kontak wis pedhot lan pemancar bisa disambungake menyang controller utawa piranti ngawasi minangka dibutuhake.
Kajaba iku, operator kanthi tabung transparan ing pemancar bisa diamati langsung menyang gerakan rod indikator.

Data Teknis Katup Pembalikan Pelumasan Otomatis Seri DR4

modelTekanan RangeTekanan PrasetelSistem sing ditrapake
Jinis Loopsemprotan
DR43.5 ~ 20Mpa10.5MpaYaYa