DR3-4 Hydraulically Directional Valve

Product: Kontrol Hidrolik Otomatis DR6, Katup Arah 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nganti 40Mpa
2. Range pangaturan tekanan: 5 -38Mpa
3. Kasedhiya kanggo dual line terminal jinis sistem lubrication

Katup arah hidrolik otomatis DR6 dirancang khusus kanggo sistem pelumasan terpusat kanthi tekanan dhuwur, pamindahan pelumas gedhe.

Desain pangembangan anyar DR6 otomatis hydraulically directional tutup punika inovasi loro line terminal pelumas utawa lenga sistem lubrication terpusat, ing DR6 nyawiji elektromagnetik / listrik loro-posisi papat-way valve lan meksa kontrol tutup, meksa ngalih digunakake ing lubrication asli. sistem, kombinasi saka rong piranti ing siji fungsi, mangkono nemen ngurangi ukuran amba saka peralatan lubrication lan kemungkinan Gagal ing bagean kontrol electrical, kanggo luwih ngoptimalake kontrol electrical ing sistem lubrication.

Panggunaan Katup Hidraulik Otomatis DR6:

  1. Katup arah hidrolik otomatis DR6 dianjurake kanggo digunakake ing tekanan nominal 40MPa, pamindahan luwih saka 150ml / min saka sistem pelumasan, maks. tekanan switching ngirim ora ngluwihi 38MPa.
  2. 2. Kasebut kanthi teliti, dikonfirmasi sing katup inlet P nyambung menyang lubrication pump grease utawa port sumber lenga, DR6 katup bali port nyambung menyang baris bali lan priksa manawa baris bali lenga kudu ora diblokir.
  1. Miturut operasi sistem pelumasan, pangaturan pra-setelan tekanan sing cocog kanggo katup DR6 kudu disetel (Tekanan ngalih meneng ing sisih tengen kanggo nyetel tekanan kanggo nambah, tangan kiwa ngowahi tekanan kanggo nyuda tekanan), kanthi cepet ngencengi nyepetake nut meneng sawise imbuhan.
  2. Ajeg mriksa operasi distributor lubrication dual line ing sistem lubrication, yen meksa operasi diwenehake banget kurang, meksa ngoper kudu sakcepete diatur kanggo dhuwur dicokot sethitik.

Data Teknis Katup Directional Lubrication Otomatis Seri DR6

modelMaks. TekananTekanan Adj.Ngalih Tipebobot
DR640Mpa5-38MpaLX20-4S10Kgs

Ukuran Katup Directional Lubrication Otomatis Seri DR6

DR6-Hydraulically-Directional-katup-dimensi