Distributor Lubrication Dual Line, Distributor Pelumas

Distributor Pelumasan Garis Ganda yaiku distributor pelumas utawa pelumas sing biasane dilengkapi peralatan pelumasan sing nyebarake pelumas utawa lenga menyang prasetel pipa.
Distributor Pelumasan Garis Ganda kita kasedhiya ing macem-macem jinis lan spesifikasi sing cocog karo macem-macem kabutuhan industri ngluwihi umur layanan peralatan, akeh dipercaya lan ngirit biaya manufaktur.

Piranti Pangukuran VSG

Piranti Pangukuran VSG

  • VSG2 ~ VSG8 Lubrication port stopkontak kanggo pilihan
  • Tekanan kerja dhuwur nganti t0 40Mpa/400bar
  • Setel volume pelumas, indikator sing katon
    Waca Rincian >>> 
Piranti Pangukuran VSL

Piranti Pangukuran VSL

  • VSL2 ~ VSGL Lubrication outlet port kanggo pilihan
  • Tekanan kerja dhuwur nganti t0 40Mpa/400bar
  • Setel volume pelumas, indikator sing katon
    Waca Rincian >>> 
Pelumas-Distributor-DW,-SSPQ-L

DW, Distributor Lubrication SSPQ-L

  • 2 ~ 8 Lubrication bandar stopkontak kanggo pilihan
  • Maks. tekanan kerja 21Mpa/210bar
  • Pangaturan volume pelumas kasedhiya
    Waca Rincian >>> 
Ngedhot Valve DV, Series SDPQ

DV, Distributor Lubrication SDPQ

  • Papat jinis ukuran katup kanggo pilihan
  • Maks. tekanan kerja nganti 31.5Mpa, 315bar
  • Ukuran standar kanggo gampang dipasang
    Waca Rincian >>> 
Dual Line Distributor KW Series

Distributor Pelumas KW

  • Ukuran 2/3/4/5 kanggo opsional
  • Maks. tekanan kerja nganti 20Mpa, 200bar
  • Ukuran standar kanggo gampang dipasang
    Waca Rincian >>> 
Dual Line Distributor Z-VB, SSPQ Series

Distributor Lubrication Z-VB, SSPQ-P

  • 3 Volume pakan pelumas opsional
  • Maks. tekanan kerja hingga 40Mpa (400bar)
  • 3 Jinis metering kanggo syarat sing beda
    Waca Rincian >>> 
vskh

Distributor Lubrication VSKH-KR

  • Pasokan garis ganda, 0 ~ 1.5mL / stroke
  • Maks. tekanan kerja hingga 40Mpa (400bar)
  • 4 Jinis nomer stopkontak pelumas
    Waca Rincian >>> 
lubricant-distributor-vw-grease-lubricant-distributor

Distributor Lubrication VW Kab

  • Pasokan garis ganda, 0.03 ~ 5.0mL / stroke
  • Maks. tekanan kerja hingga 20Mpa (200bar)
  • 5 Jinis nomer stopkontak pelumas
    Waca Rincian >>> 
Lemak-Lubricant-Distributor-SGQ

Distributor Lubrication SGQ

  • Pasokan garis ganda, 0.1 ~ 20mL / stroke
  • Maks. tekanan kerja hingga 10Mpa (100bar)
  • 5 Jinis volume pelumas kanggo opsional
    Waca Rincian >>>