DRB-J, U-25DL, U-4DL, Pompa Lubrikasi Grease Listrik

Product: DRB-J (U-25DL, U-4DL) Pompa Lubrication Grease Listrik
Kauntungan Produk:
1. Tingkat aliran pompa lubrication dual line: 60mL / min. lan 195mL / min.
2. Maks. tekanan kerja 10Mpa/100bar, dengan 16L/26L grease reservoir
3. Motor listrik tugas abot 0.37Kw lan 0.75Kw, jalur pipa jinis loop

Kode sing padha:
RB-J60 Witjaksono U-25DL ; DRB-J195 Witjaksono U-4DL

Pompa pelumas pelumas listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) seri yaiku pompa pelumas pelumas dual line, pompa pelumas pelumas listrik kanggo sistem pelumasan terpusat. Pompa pelumas pelumas listrik DRB-J nransfer pelumas pelumas menyang distributor dual line lan katup injeksi, kanthi otomatis mbukak katup mriksa ing garis udara sing dikompresi kanthi tekanan hidrolik, bentuk kabut lenga lan udhara disuntikake menyang bagean gesekan mesin lan peralatan, utamane cocog kanggo permukaan waos gear drive gear mbukak, rol dhukungan, sliding nuntun lumahing gesekan, kayata bagean mesin lubrication.

Kerja Pompa Pelumasan Gemuk Listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) seri
Pompa pelumas pelumas listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) seri kasusun saka pompa piston, reservoir pelumas, katup kontrol arah, akumulator lan aksesoris liyane. Nalika pump piston mimpin dening motor listrik kanggo nyedhot pelumas saka reservoir lan pressurized kanggo arah katup. Ana 4 konektor pipa ing katup arah, yaiku loro pipa panyedhiya pelumas utama lan rong pipa bali pelumas.
Kolam renang arah sing dipasang ing katup arah sing ditekan dening tekanan pelumas ing saluran pipa mindhah pelumas menyang port stopkontak kanthi gantian, nalika grease feed outlet, pelumas liyane nyambung menyang reservoir pelumas kanggo discharge.
Loro port accumulator nyambung menyang rong port sumber katup arah, supaya bisa nampa tambahan pelumas pas wektune nalika ngoper pipa pelumas sing nyedhiyakake.

Operasi saka Electric Grease Lubrication Pump DRB-J (U-25DL, 40DL) seri
1. Electric grease Lubrication pump DRB kudu diinstal ing suhu sekitar cocok, kurang bledug, geter, online pangatusan, lan gampang kanggo isi ing grease, imbuhan posisi, pengawasan lan ing gampang pangopènan kesempatan trep. Kaya ing kahanan lingkungan ruangan utawa atos, langkah-langkah protèktif ditindakake. kudu digatekake.

2. Gunakake DJB-V70 or DJB-V400 pompa pangisi listrik kanggo ngisi pelumas ing pompa pelumasan seri DRB, pelumas sing disuntikake saka ngisi pelumas ing port. (Saringan grease dipasang)

3. Kothak gear kudu diisi minyak (minyak industri N220) nganti tekan tingkat standar sadurunge operasi pompa pelumasan, minyak pelumas ing kothak pelumas kudu diganti saben 200 jam kerja.

4. Electric Grease lubrication pump arah rotasi unidirectional, wiring motor listrik kudu disambungake minangka saben arah rotasi ditandhani ing tutup motor.

5. Katup relief tekanan ing pompa bisa diatur ing kisaran 0MPa-10MPa, lan ora kudu ngluwihi tekanan nominal (11MPa) pompa nalika digunakake.

Kode Pemesanan Kab Pompa Lubrication Grease Listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) seri

DRB-J60G16-L*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)


(1) DRB 
= Pompa pelumas pelumas listrik DRB, U-25DL, seri U-4DL 
(2) J = Maks. tekanan 10Mpa/100bar
(3) Volume Pakan = 60 ml / min. ; 195 ml / min.
(4) G = Lemak minangka media ; O= lenga pelumas
(5) Reservoir Lemak  = 16L ; 26
(6) L. = Pipa siklus loop
(7) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Pompa Lubrication Grease Listrik DRB-J, U-25DL, U-4D, Data Teknis

modelTekanan MPaFlowTank Vol.PipelineAcc. mlDaya kWNgurangi RateKacepetan r / minOli Ing Gear Boxbobot
Kode HSOrig. Kodeml / menitL
DRB-J60U-25DL106016Loop500.371: 151001L140kg
DRB-J195U-4DL1019526Loop500.751: 20752L210kg

Cathetan: Gunakake viskositas medium ora kurang saka pelumas 120cSt.

Electric Grease Lubrication Pump DRB-J60, U-25DL Dimensi Instalasi

Electric Grease Lubrication Pump DRB-J60, U-25DL Dimensi Instalasi

Electric Grease Lubrication Pump DRB-J195, U-40DL Dimensi Instalasi

Electric Grease Lubrication Pump DRB-J195, U-40DL Dimensi Instalasi