HB-P Electric Grease Lubrication Pump

Product: HB-P Electric Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Aliran pakan grease gedhe nganti 200mL / min., 400mL / min., 800mL / min.
2. Maks. tekanan kerja nganti 40Mpa / 400bar, kanthi reservoir pelumas 60L-100L
3. Motor listrik tugas abot 1.10Kw lan 2.20Kw, dilengkapi karo gerobak utawa pompa dual opsional

Pompa pelumas listrik seri HB-P yaiku pompa pelumas pelumas, pompa pelumas pelumas tenaga listrik kasedhiya kanggo titik multi-lubrication, distribusi titik pelumas sing amba, syarat frekuensi pelumas pelumas sing dhuwur, kanggo sistem pelumasan terpusat dual lan tunggal kanthi tekanan nominal nganti 40 (20Mpa). ).

Pompa pelumas listrik HB-P bakal bisa dilengkapi gerobak seluler, selang, bedhil injeksi pelumas lan kabel listrik kanggo syarat pelumasan frekuensi pelumas sing kurang, titik pelumasan kurang, volume pakan gedhe sing dibutuhake nanging ora gampang digunakake sistem pelumasan terpusat, portabel kanggo Feed grease.

Reservoir panyimpenan pelumas uga dilengkapi piranti weker otomatis tingkat pelumas, yen cocog karo kothak kontrol listrik sing cocog uga bisa diwujudake kanthi otomatis ngontrol lan ngawasi sistem pelumasan.

Operasi saka Electric Grease Pump seri HB-P
1. Pompa pelumas listrik HB-P kudu dipasang lan tetep ing lokasi vertikal sing gampang dilayani lan kurang bledug, lan priksa manawa suhu sekitar cocok kanggo kisaran suhu operasi pompa saka -20 ° C nganti + 65 °C.

2. Pumps pelumas listrik HB-P kudu dipasang ing tengah sistem pelumasan sabisa, nyepetake dawa pipa sistem lan njaga tekanan minimal, supaya kanggo mesthekake pompa pelumasan ngasilake tekanan sing cukup kanggo ngatasi tekanan mburi. saka titik lubrication

3. Pelumas sing resik kudu diisi, amarga pelumas sing ngemot impurities asring gagal utama kanggo pompa pelumas listrik lan sistem. Isi grease ing reservoir kudu ditambahake liwat port inlet dening pompa ngisi pelumas listrik. Sadurunge ngisi pelumas ing pompa pelumas listrik, luwih becik ngisi minyak pelumas luwih dhisik amarga tingkat aliran minyak pelumas sing apik, bakal kebak kabeh bagean kanggo ngilangi hawa. Bagian pelumas, yen ana, ora bisa nggunakake lenga, mula pompa kudu beroperasi tanpa hawa, nganti pelumas tekan ujung pipa.

4. Motor listrik bakal muter searah jarum jam, lan kothak pindah kudu isi 50 # lenga mechanical kanggo tingkat sing dibutuhake.

5. Pipelines, utamané saka pipo menyang lubrication prewangan lenga lan bagéan saka TCTerms lubrication kudu kapenuhan lubricating lenga ing advance, lan banjur nginstal.

6. Pompa pelumas listrik HB-P digunakake ing njero ruangan, njaba ruangan utawa ing aplikasi lingkungan sing atos, kudu njupuk langkah-langkah protèktif.

Kode Pemesanan Kab Pompa Listrik Listrik Seri HB-P

HB-P200-GC*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)


(1) HB 
= Tekanan Dhuwur lan Sedheng Pompa Grease Listrik 
(2) Maks. Tekanan: P = 40Mpa/400bar; L = 20 Mpa / 400 bar
(3) Laju Alir Grease = 200 ml / min.
(4) G = Lemak minangka media
(5) Tipe C = Kanthi gerobak sing bisa dipindhah; B Tipe = Pompa mung;
     Tipe S= Pompa pindho karo siji stopkontak; D Tipe = Pompa dobel karo rong stopkontak (Priksa ukuran jotosan)
(6) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Electric Grease Pump HB-P Series Data Teknis

modelmeksa
MPa
Aliran Rating
ml/min
Tank Vol.
L
Daya Motor kWVoltasebobot
HB-P(L)200Z40 (20)200601.1380V280kgs
HB-P(L)400Z40060, 100328kgs
HB-P(L)800Z8001002.2405kgs

Pompa Grease Listrik HB-P B Jinis Series Dimensi

Electric-Grease-Pump-HB-P, BTtype

Pompa Grease Listrik HB-P C Tipe Seri Dimensi

Electric-Grease-Pump-HB-P, CType

Pompa Grease Listrik HB-P S Tipe Series Dimensi

Electric-Grease-Pump-HB-P, SType

Pompa Grease Listrik HB-P D Jinis Series Dimensi

Electric-Grease-Pump-HB-P, Tipe D