Pompa Grease Pelumasan Listrik - Dioperasikake Listrik, Pompa Pakan Lemak

Napa tuku pompa pelumas pelumas listrik kita:

- Pompa pelumas pelumas dirancang kanggo ngluwihi wektu pangopènan fasilitas sampeyan lan nyuda wektu pangopènan. Pompa Pelumasan Listrik uga bakal nyuda kemungkinan kegagalan pelumasan lan biaya pangopènan sing cocog. Kajaba iku, Pompa Grease Lubrication bakal nambah tingkat turnout fasilitas lan efisiensi operasional.
- Pompa Pelumasan Listrik kita dirancang kanggo nambah produktivitas kanthi ndawakake wektu pangopènan fasilitas sampeyan lan nyuda wektu pangopènan. Ora mung pompa kita bakal nyuda kemungkinan kegagalan pelumasan, nanging uga bakal nyuda biaya pangopènan sing gegandhengan. Kajaba iku, pompa kita dirancang kanggo nambah efisiensi operasional lan tingkat turnout.
-Nggoleki umur komponen lubricated sampeyan nganti 60 nganti 80%? Ora katon luwih saka baris pompa pelumas kita! Kanthi sistem pelumasan terpusat, sampeyan bisa yakin manawa kabeh titik pelumasan sampeyan dijaga - tegese kurang pangopènan lan pangopènan peralatan lan layanan industri.
Aja ngandelake pompa sing murah banget ing pasar - produk kita digawe mung nganggo bahan sing paling dhuwur, tegese bakal tahan nganti pirang-pirang taun nggunakake terus-terusan. Lan amarga kita ngerti manawa saben aplikasi beda-beda, kita nawakake macem-macem model sing bisa dipilih supaya sampeyan bisa nemokake sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.

Kita wis nyediakake Pompa Pelumasan Listrik kanggo peralatan pelumasan tekanan medium utawa dhuwur kanggo operasi sistem luwih saka 10 taun.
Pompa Pelumasan Listrik kita nduweni kinerja dhuwur lan tugas abot, bisa tahan kahanan kerja sing beda-beda ing macem-macem industri, kalebu konstruksi, otomotif, laut, pertanian lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngandelake pompa kanggo daya tahan, linuwih lan umur layanan sing luwih dawa.
Telusuri pilihan pompa pelumas pelumas listrik dina iki lan temokake sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan!

Lubrication-Pompa-DDB10

DDB10 Lubrication Grease Pump

  • Multi titik karo 10 injector lubrication
  • Motor qualified kanthi operasi tugas abot
  • Urip layanan luwih dawa, bagean sawise-sales didhukung
    Waca Rincian >>> 
Pompa pelumas pelumas DDB18

DDB18 Lubrication Grease Pump

  • Nganti nos. 1~18 lubricating stopkontak
  • Maks. tekanan 10Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume pakan 0.2ml/min. , Tangki volume 23L
    Waca Rincian >>> 
Pompa pelumas pelumas DDB36

DDB36 Lubrication Grease Pump

  • Nganti nos. 1 ~ 36 outlet pelumas kasedhiya
  • Maks. tekanan 10Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume pakan 0.2ml/min. , Tangki volume 23L
    Waca Rincian >>> 
Grease-Lubrication-Pump-DDRB-N

DDRB-N, ZB Tipe Lubrication Pump

  • Maks. tekanan 31.5Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume tangki pelumas 10L; Pilihan 30L
  • Setelan discharge beda kasedhiya
    Waca Rincian >>> 
DDB-X Grease Multi Point Pompa Lubrication

Pompa DDB-X Kab

  • Maks. tekanan operasi 25 Mpa
  • Volume pakan saka 0.3ml/stroke~0.5ml/stroke
  • Volume tangki pelumas 4L~10L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
DDB-XE Multi-titik Pompa Lubrication Electric

Pompa DDB-XE Kab

  • Maks. tekanan operasi 25 Mpa
  • Volume pakan saka 0.3ml/stroke~5ml/stroke
  • Volume tangki pelumas 8L~30L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pump

Pompa DDB-XEM

  • Maks. tekanan operasi 31.5 Mpa
  • Volume dipakani saka 380ml/min.~360ml/min.
  • Volume tangki pelumas 30L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
DDB-XP Grease Multi Point Pompa Lubrication

Pompa DDB-XP Kab

  • Maks. tekanan operasi 31.5 Mpa
  • Volume pakan saka 0.5ml / stroke
  • Volume tangki pelumas 8L~30L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump

Pompa DDB-XPE

  • Maks. tekanan operasi 31.5 Mpa
  • Volume pakan saka 0.5ml / stroke
  • Volume tangki pelumas 8L~30L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
APG Series Of Air Operated, Pneumatic Grease Pump

APG Pneumatic Grease Pump

  • Pompa pelumas lan udara
  • 0.6 ~ 0.8Mpa tekanan inlet Nomral, 30 ~ 40Mpa tekanan outlet dhuwur
  • 12L, 30L, 45L tong minyak kanggo pilihan
    Waca Rincian >>> 
lubrication-pump,-ZPU

Pompa Lubrication ZPU

  • Pompa lubrication terpusat
  • Maks. tekanan 40Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume panganan saka 135 ~ 400ml / min.
    Waca Rincian >>> 
Pompa pelumas oli ZB-H (DB-N)

ZB-H, Pompa Lubrication DB-N

  • Maks. tekanan 31.5Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume panganan saka 25 ~ 90ml / min.
  • Volume tangki pelumas 30L kanthi bobot entheng
    Waca Rincian >>> 
Pompa Lubrication-DRB-L,-Pompa Lubrication-Listrik

DRB-L U Tipe Lubrication Pump

  • Maks. tekanan 20Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume panganan saka 60 ~ 585ml / min.
  • Volume tangki pelumas 20L; 35L ; Pilihan 90L
    Waca Rincian >>> 
Lubrication-Pump-DRB-P, -DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pump

DRB-P, DRBZ-P Lubrication Pump

  • Pompa tunggal utawa kaping pindho, maksimal. tekanan 40 Mpa
  • Volume panganan saka 120 ~ 360ml / min.
  • Volume tangki pelumas 30L ~ 100L kanggo pilihan
    Waca Rincian >>> 
grease-lubrication-pompa-dxz

Pompa Lubrication DXZ

  • Maks. tekanan operasi 10 Mpa
  • Volume panganan saka 100 ~ 630ml / min.
  • Volume tangki pelumas 50L ~ 120L kanggo pilihan
    Waca Rincian >>> 
HB-P Electric Grease Lubrication Pump

Pompa Lubrication HB-P

  • Maks. tekanan 40Mpa utawa 20Mpa
  • Volume panganan saka 200 ~ 800ml / min.
  • Volume tangki pelumas 60L ~ 100L kanggo pilihan
    Waca Rincian >>> 
Pompa Lubrication Listrik DB

DB, Pompa Lubrication DBZ

  • Maks. tekanan operasi 10 Mpa
  • Volume panganan saka 63ml / min.
  • Volume tangki pelumas 8L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
DRB-J, U-25DL, U-4DL, Pompa Lubrikasi Grease Listrik

Pompa DRB-J, U-25DL, U-4DL

  • Maks. tekanan operasi 10 Mpa
  • Volume dipakani saka 60ml/min.~195ml/min.
  • Volume tangki pelumas 16L~26L kanggo opsi
    Waca Rincian >>> 
Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series

SDRB-N Pompa Lubrication

  • Maks. tekanan operasi 31.5 Mpa
  • Volume dipakani saka 60ml/min.~585ml/min.
  • Volume tangki pelumas 20L~90L kanggo opsi
    Waca Rincian >>>