Product:  DB Electric Grease Lubrication Pump 
Kauntungan Produk:
1. Single line pump lubrication karo 63mL / min. tingkat aliran
2. Maks. tekanan kerja 10Mpa/100bar, kanthi reservoir pelumas 8L
3. Motor listrik tugas abot lan ukuran bobot entheng, kanthi keranjang kanggo kerja portabel

Pompa pelumasan listrik seri DB yaiku pompa pelumasan pelumasan pelumas, pompa pelumasan tenaga motor listrik siji baris, kasedhiya kanggo pelumasan frekuensi rendah, tekanan nominal nganti 10MPa, paling dilengkapi ing sistem pelumasan kanthi titik pelumasan ing ngisor angka 80, pelumas saka stopkontak saka DB-63 lubrication pump ditransfer dening jinis modular distributor pelumasan single line.

Electric lubrication pump DBZ-63 punika single line grease pump listrik kanggo siklus lubrication maneh lan peralatan liyane desentralisasi TCTerms lubrication, lubricating menyang titik lubrication langsung liwat bedhil grease, utamané ditrapake kanggo transportasi mesin lan peralatan ing bandar segara.

Operasi Pompa Lubrication Listrik Seri DB
1. Pompa pelumasan listrik DB / DBZ kudu dipasang ing suhu sekitar sing cocok, kurang bledug, ngisi pelumas sing gampang, pangaturan posisi kerja, inspeksi, acara pangopènan sing gampang.
2. Isi siji liter minyak mesin 50 # ing kothak gear sadurunge operasi.
3. Lemak kudu digunakake diisi dening SJB-D60 manual pump or Pompa listrik DJB-F200 liwat ngisi port reservoir. Dilarang miwiti pompa yen ora ana pelumas ing njero.
4. Wiring motor minangka tandha ing tutup motor, rotasi mbalikke ora diijini
5. Filter pengisi pelumas kudu diresiki kanthi rutin.
6. Katup pangaturan tekanan ing pompa bisa diatur ing kisaran 0 ~ 10MPa, panggunaan pompa ora kudu ngluwihi tekanan nominal 10MPa.
7. Nalika fluktuasi meksa pump occurs, sumber lenga ora normal, please unscrew meneng getihen ing pump nganti discharge online, grease normal kebanjiran metu kanggo ngencengi getihen
Sekrup.
8. Singlet line pump lubrication listrik DB / DBZ kudu katahan resik, dilarang kanggo ngisi pelumas saka tutup reservoir langsung.

Kode Pemesanan Listrik Kab Pompa Lubrication DB Series

DBZ-63-8*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) DB 
= Electric Lubrication Pump DB Series 
(2) Z = Kanthi grobag sing bisa dipindhah; Ngilangi = Tanpa grobag
(3) Volume Pakan Lemak = 63mL / menit
(4) Volume Reservoir = 8L
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Listrik Pompa Lubrication DB Data Teknis Seri

modelTekanan MPaFeed ml / stroketank
L
Dina piston. mmPiston No.MotorTimbang kg
modelPower
Kw
kacepetan
r / min
DB-631063884A063240.25140023
DBZ-631063884A063240.25140052

Nggunakake medium kanggo seng nembus conthong 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease (NLGI0 # -2 #).

Listrik Pompa Lubrication DB Ukuran Instalasi

Electric-Lubrication-Pump-DB-Dimensi

Listrik Pompa Lubrication DBZ Ukuran Instalasi

listrik-lubrication-pompa-db-z-dimensi