Mangga priksa pitakonan biasa ing ngisor iki, utawa mangga hubungi kita yen wangsulane nyukupi syaratmu!
Isi FAQ bakal kerep dianyari lan matur nuwun kanggo sampeyan. 

1. Pitakonan Sadurunge Order

Kirimi rincian ing ngisor iki ing email pitakon:
- Kode barang tartamtu, utawa kode pesenan produk; jumlah sing gegandhengan dibutuhake; informasi perusahaan sampeyan
Kita bakal ngubungi sampeyan ing 24hs (Wektu Kerja) nalika duwe informasi ing ndhuwur.

Mangga duwe subyek saka Email, robot scan email kita bisa mbusak minangka spam yen ora ana subyek mail tartamtu.

Mangga ngirim kita foto produk, luwih apik kanggo duwe gambar saka jeneng plate.
Kita ora bakal bisa mangsuli sampeyan yen kode item ora cetha banget kanggo kita.

Mangga ngirim rincian produk, engineer kita bakal konfirmasi yen kasedhiya kanggo kita.
Kita bakal ngandelake sampeyan mengko.

Kita mung ngutip rega ing istilah Exworks.
Mangga ngandhani yen ana liyane sing dijaluk, kaya kiriman, kita bakal ngutip sampeyan nalika duwe tujuan ing sisih sampeyan.

Rega cukup sing ditawakake.
Kita janji marang para pelanggan:
- Aja adol bahan bekas
- Kabeh produk bakal diuji sadurunge dikirim
- Kabeh produk sing didol sajrone garansi kualitas 12 wulan
- Paket sing kuwat lan apik, ora kuwatir babagan transportasi sing dawa
* Produk kualitas ala bakal mbuwang wektu antarane kita lan pelanggan, mulane, aja hubungi kita yen sampeyan mung pengin tuku rega paling murah saka kita, kita ora adol sampah.

Kanggo jumlah USD200.00 ing ndhuwur, kita nampa dening T / T (Disaranake), L / C
Kanggo jumlah USD199.00 ing ngisor iki, PAYPAL (Disaranake), Western Union

We offer dokumen normal kanggo reresik customer, kayata, Invoice lan dhaftar Packing.
Uga kita nawakake CO, FormE, FormF, Legalisasi Invoice dening Kedutaan Besar, CQ dening pabrik kita. lan liya-liyane, nanging bakal disiapake babagan jumlah pesenan.

Pesenan bakal disiapake sawise nampa pembayaran.
Biasane bakal njupuk kira-kira 5 ~ 20 dina apa gumantung ing bagean ing Simpenan utawa Manufaktur, Déwan, testing lan paket.

8413.9100.00 - Pembagi Lubrication (Distributor); Katup Lubrication (Air, Oil utawa Grease Valve), Indikator, Lubrication Aksesoris
8413.5020.90- Pompa Lubrication Listrik (Kalebu Pompa Pengisi Lemak Didukung Listrik)
8413.2000.00- Pompa Lubrication Manual (Kalebu Pompa Pengisi Lemak Miturut Dioperasikake Manual)
8421.3100.00 – Filter-filter Lubrication
8419.5000.90 – Coolers
* Hubungi kita yen item ora ana ing ndhuwur.

2. Pitakonan Sawise Order

Pesenan bakal diproses sanalika nampa pembayaran.
Kita bisa uga nawakake status pangolahan pesenan kanthi online ing situs web iki kanggo para pelanggan biasa.

Kita bakal ngandhani nalika pesenan rampung, lan pesenan bakal dikirim sawise konfirmasi sampeyan.
Nanging kita bisa ngirim barang langsung nalika rampung pesenan yen ngirim dening Express.

Mesthi, kita bakal ngandhani sampeyan nomer pelacakan Express. sawise ngirim barang dening Express.

Biasane, kabeh produk sing didol ditawakake garansi setaun sajrone operasi sing tepat.

Kita bakal nawakake bagean saka produk kanggo panggantos yen perlu, nanging produk kudu dituku saka kita.
Yen ora, kita ora bakal tanggung jawab kanggo koordinasi sing ala saka bagean kasebut

Babagan Enquiry
Babagan Rega
Katentuan Liyane
About Order Processing
Sawise Pesen