Pompa Lubrikasi Kaki Seri FRB-3 - Pompa Pelumas Kaki, Pompa Pelumasan Operasi Kaki

Product: FRB-3 Foot Operated Grease Lubrication Pump 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan kerja nganti 40Mpa/400bar
2. Tingkat pakan grease 3mL/stroke, volume reservoir 9L
3. Kasedhiya pelumas NLG I0#~2#) utawa kelas viskositas nganti N100

Pompa pelumas kaki FSeri RB-3 yaiku pompa pelumas sikil, pompa pelumasan operasi mlaku, sing ngimpor teknologi manca majeng, kanthi struktur pompa pelumasan manual kanthi basis pangembangan produk anyar. Pompa pelumasan sikil seri JRB-3 dianggo kanthi gerakan bolak-balik piston sing didhukung dening sikil kanggo ngeculake pelumas pelumas.

Gerakan vertikal pedal sikil kanggo nyopir lan mbalekake pompa piston, pelumas utawa lenga ing reservoir minyak ditekan menyang port inlet pompa piston kanthi tekanan sing beda. Miturut piston pump reciprocates terus kanggo nyedhot lan discharge grease utawa lenga lan transfer menyang TCTerms lubrication, iku pump lubrication siji line cilik.

Pompa pelumasan kaki seri FRB-3 bobot entheng kanggo kondisi kerja portabel, desain ukuran cilik, utamane aplikasi sing kuat, sing bisa langsung dumadi saka sistem pelumasan terpusat siji-line cilik lan distributor siji-line.

Operasi Pompa Lubrication FRB-3 Series:

  1. Ngeculake udhara sadurunge operasi pompa, bukak tutup, copot piston ing tangki, kanthi pompa manual utawa listrik liwat saringan kanggo ngisi pelumas utawa lenga sing resik, (Aja nggunakake pelumas utawa lenga sing ora disaring), pencet piston lan tutup.
  2. Isi udara ing kartrij udara, tekanan inflasi ora kudu ngluwihi nilai sing wis ditemtokake 0.4Mpa, ora perlu mbukak piston, ngisi hawa lan mbukak katup jarum udara yen lenga minangka media.
  3. Maks. tekanan kudu ora ngluwihi tekanan nominal pompa.
    d. Ora diijini kanggo ngapusi tumindak Papan mlaku yen ora ana lenga lubricate ing reservoir.

Kode Pesenan Pompa Lubrication Kaki FRB-3 Series

FRB-3-9L*
(1)(2)(3)(4)


(1) FRB 
= Pompa Lubrication Kaki Kab 
(2) Volume Pakan = 3mL / stroke
(3) Reservoir Lemak = 9L
(4) * 
= Kanggo informasi luwih lengkap

Kaki Lubrication Pump FRB-3 Series Technical Data

modelmeksaDipakaniVolume TankAir Pra. Lumbungdimensibobot aksesoris
FRB-340 MPa3mL / stroke9L0.3MPa630mm × 292mm × 700mm18.5KgsKanthi Air Press

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) grease 1 / 10mm (NLG I0 # ~ 2 #), uga nggunakake pelumas bahan viskositas luwih gedhe tinimbang N100, suhu lingkungan kerja -10 ℃ ~ 80 ℃.

Kaki Lubrication Pump FRB-3 Dimensi Instalasi

Kaki Lubrication Pump FRB-3 Dimensi Instalasi