Product: GPZ-135, BSV-120, KP-110, PF-120 Katup Injeksi Pelumas
Kauntungan Produk:
1. Katup injector kanggo semprotan pelumas
2. 4 Jinis katup injeksi pelumas kanggo opsional
3. Rega paling apik minangka panggantos utawa pangopènan

GPZ, BSV, KP, PF Lubricant Injection Valve Pambuka

GPZ, BSV, KP, PF Series lubricant injeksi tutup iku online grease nyawiji tutup lubrication, kang cocok kanggo pindah mbukak gedhe ing mesin industri utawa peralatan (kayata pabrik werni, rotary kiln, excavator, blast furnace distributor, etc.) ing metalurgi , pertambangan, semen, kimia, kertas lan industri liyane, uga pelumasan tali kawat baja lan ranté.

GPZ, BSV, KP, PF Series grease online nyawiji tutup lubrication nduweni karakteristik maringaken pelumas ngluwihi spasi kerja tartamtu, orienting, kuantitatif lan seragam uyuh menyang lumahing gesekan kanggo lubrication, kang gampang kanggo operasi lan paling efektif saka lubrication mesin. .

GPZ, BSV, KP, PF Lubricant Injection Valve Kode Pesenan & Data Teknis

modelJarak SemprotanDiameter SemprotanMin. LemakKula. Tekananmeksa AirKonsumsi Airbobot
GPZ-135200mm135mm3.0ml1.0MPa0.45MPa420L / min1.3KG
BSV-120200mm120mm1.5ml1.5MPa0.50MPa380L / min0.7KG
KP-110250mm110mm1.5ml1.5MPa0.45MPa200L / min0.7KG
PF-120200mm120mm1.5ml1.5MPa0.50MPa380L / min0.7KG

Instalasi Katup Injeksi Pelumas GPZ-135, KP-110 

GPZ-135, KP-110 Dimensi Instalasi

Pemasangan Katup Injeksi Pelumas BSV-120 

Ukuran Instalasi BSV-120

Instalasi Katup Injeksi Pelumas PF-120 

Ukuran Instalasi PF-120