Katup Arah Grease 24EJF-P

Product:  24EJF-P / SA-V Grease Directional Valve 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 400bar/40Mpa
2. AC motor listrik powered, operasi cilik lan dipercaya
3. Cepet respon lan ngoper arah aliran cara, gampang hotspot

24EJF-P SA-V Katup PDF

Katup arah pelumas 24EJF-P (SA-V) yaiku rong posisi, katup arah 4 arah sing didhukung dening motor DC kanggo ngalih gerakan spool ing kondisi mbukak lan nutup pipa minyak utawa ngganti arah piranti kontrol pasokan minyak terpadu. .
Katup arah grease 24E J FP dirancang minangka operasi sing dipercaya sanajan ing kahanan kerja sing angel (kayata suhu rendah utawa pelumas viskositas dhuwur). Katup arah pelumas iki cocok kanggo sistem pelumasan pelumas utawa lenga kanthi tekanan nominal 40MPa utawa kurang lan ing pipa cabang utama sistem hidrolik. Katup arah grease SA-V uga bisa digunakake minangka rong posisi papat arah; rong posisi telung arah lan rong posisi loro arah, telung jinis katup arah.

Katup arah grease 24EJF-P (SA-V) utamane dumadi saka motor DC, switch limit, omah tutup, piranti trafo rectifier lan komponen liyane sing dipasang ing piring baja sing padha lan diselehake ing komposisi cangkang protèktif.

Kothak kontrol listrik ing sistem ngirim metu sinyal ngoper (ngalih meksa pungkasan saka sistem) kanggo nggawe motor DC muter, drive spool liwat setir eksentrik minangka gerakan reciprocating linear. Nalika spool gerakane menyang posisi reversing dibutuhake, tutup tutup baffle watesan tutul ngalih kanggo tumindak, ditanggepi sinyal listrik kanggo kothak kontrol elektronik, dhawuh kanggo mungkasi rotasi motor DC, ngrampungake proses ngoper.

Cara Ngoperasikake Grease Directional Valve 24EJF-P (SA-V) Series:
1. Katup arah grease 24EJF-P (SA-V) kudu dipasang ing ngarep pipa utama lan cabang sistem, kudu dipasang ing wilayah sing ventilasi lan pangatusan gampang dipriksa lan lingkungan ora bisa. ngganggu mekanisme gerakan.
2. Nalika digunakake minangka 2/2 tutup, port lenga dadi "B" lan bali port "R" kudu diblokir.
3. Nalika digunakake minangka tutup 3/2, port lenga dadi "B" kudu diblokir.
4. Sambungan listrik miturut prinsip sambungan ing ngisor iki.
Grease Directional Valve 24EJF-P sambungan kabel

Kode Pesenan Grease Directional Valve 24EJF-P (SA-V) Series

model Maks. Tekanan Ngalih Wektu Tegangan InputTegangan MotorMotor PowerTorsi Motor bobot
HS-24EJF-P (SA-V)40Mpa0.5S220V AC24V DC50W 20N.m 13kgs

Grease Directional Valve 24EJF-P (SA-V) Dimensi

Grease Directional Valve 24EJF-P-dimensi