Product: DJB-F200, DJB-F200B Pompa Pengisi Lemak Listrik 
Kauntungan Produk:
1. Kanthi utawa tanpa reservoir pelumas kanggo pilihan
2. Motor listrik sertifikat kualitas dhuwur minangka sumber daya utama
3. Ukuran pompa sing kompak lan operasi kerja sing gampang, entheng lan gampang

DJB-F… PUMP PDF

Pompa Pengisi Grease DJB-F200, DJB-F200B Pambuka

Pompa pangisi grease DJB-F200, seri F200B yaiku pompa tenaga listrik kanggo ngisi pelumas kanthi pompa pengisi pakan grease volume 200l. Pompa pangisi grease DJB-F200 digunakake kanggo ngisi reservoir pelumas ing sistem pelumasan sing dilengkapi gear silinder, pompa volume pelumas tetep.
Pompa pengisi pelumas DJB-F200 kasedhiya nganggo utawa tanpa reservoir / tangki pelumas, priksa kode pesenan jotosan. Ana jaring perlindungan ing nyedhot pelumas pompa tutup, seri DJB kita bisa dipercaya operasi, pangopènan sing trep.
Cathetan sadurunge operasi pompa pengisi lemak seri DJB:
1. Kabel kanggo motor kudu disambungake miturut arah rotasi motor, mbalikke diputer ora diijini.
2. Panggunaan pelumas kudu resik, kualitas tekstur seragam, ing sawetara nomer kasebut.
3. Ajeg ngresiki tutup pump ing adsorption impurities
4. Dilarang mbukak pompa tanpa pelumas ing reservoir

Kode Pesenan Pompa Lubrikasi Manual Seri DJB

HS-DJB-F200B*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Hudsun Industry
(2) Seri DJB
= Pompa Pengisi Lemak Listrik 
(3) F 
= Tekanan Nominal 25bar / 2.5Mpa
(4) Volume Panganan 
= 200L/Jam
(5) B 
= Kanthi tong minyak,  Ngilangi= tanpa tong minyak, 
(6) *
 = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Pengisi Grease Pump DJB Series

modelTekanan NominalDipakani Vol.Tank Vol.Motor PowerMotor KacepetanUkuran. Bobot
DJB-F2001 MPa200 mL / menit270 L1.1 kw1400 r / min50kgs
DJB-F200B1 MPa200 mL / menit270 L1.1 kw1400 r / min138kgs

Cathetan: Input media lan tingkat viskositas penetrasi kerucut 265 ~ 385 (25 DEG C, 150g) pelumas 1/10mm NLGI0# ~ 2# tinimbang pelumas industri N120

Pompa Pengisi Grease Ukuran Instalasi DJB-F200

Pompa Pengisi Grease DJB-F200-Dimensi

Pompa Pengisi Grease Ukuran Instalasi DJB-F200B

Pompa Pengisi Lemak DJB-F200B-Dimensi