Pompa Pangisi Lemak DJB-H1.6

Product: DJB-H1.6 Pompa Pengisi Lemak Listrik 
Kauntungan Produk:
1. kualitas dhuwur tetep pump piston nang
2. pompa operasi Gamelan, output volume grease dhuwur
3. Bobot entheng kanggo kerja portabel, kanthi reservoir pelumas 200L

Pompa pengisi lemak DJB-H1.6 yaiku pompa pengisi minyak listrik kanthi volume 1.6l / min. pump grease feeding volume, pompa piston pengisi grease DJB-H1.6 kasedhiya kanggo sistem pelumasan tengah pelumas sing digunakake kanggo ngisi pelumas ing reservoir pelumasan.

Pompa ngisi pelumas DJB-H1.6 yaiku pompa pamindahan piston sing dilengkapi motor gear sing didorong langsung pompa pengisi minyak roda eksentrik l kanggo nyurung gerakan bolak-balik rob supaya bisa nyerep lan meksa pelumas. DJB-H1.6 minangka operasi stabil, tekanan output dhuwur, kanthi piranti panyaring outlet ing port inlet.

Motor deceleration dipasang horisontal saka DJB-H1.6 grease filler pump drive siklus eksentrik lan geser blok, narik rod munggah lan mudhun reciprocating gerakan, kanggo pressurized lan nyedhot grease dening siji-cara diisolasi katup supaya grease utawa lenga discharges saka selang pelumas.

 Wigati dicathet sadurunge operasi DJB-H1.6 pompa:

  1. Copot plug pelumas sing ngisi pelumas ing tangki kanthi pelumas mekanik 50 # menyang tandha level lenga sadurunge mbukak pompa.
  2. Pangiriman media kudu resik, tekstur seragam, ing sawetara biji sing ditemtokake.
  3. Filter sing resik kudu dipasang ing stopkontak.
  4. Dilarang mbukak pompa tanpa pelumas ing reservoir.
  5. Ing telung sasi pisanan sawise mlaku reducer motor kudu ditambah karo jumlah cocok saka 3 # molybdenum disulfide grease saka bolongan exhaust, mangga mbaleni sawise saben patang sasi wektu.

Kode Pesenan Pompa Pengisi Lemak Seri DJB-H1.6

HS-DJB-H1.6B*
(1)(2)(3) (4)(5)(6)

(1) HS= Miturut Hudsun Industry
(2) DJB 
= Pompa Pengisi Lemak
(3) H 
= Tekanan Nominal: 40bar/4Mpa
(4) Volume Panganan 
= 1.6L / min
(5) Ngilangi = Mung motor lan pipa nyedhot;
B = Motor, Pipa sedot + Barel Baja (260L);
L = Motor, pipa nyedhot + Barrel Steel (260L) + Piranti Watesan
(6) *= Kanggo informasi luwih lengkap

Grease Filler Pump DJB-H1.6 Series Technical Data

modelTekanan NominalDipakani Vol.Tank Vol.Motor PowerUkuran. Bobot
DJB-H1.64MPa1.6L / min200 L0.37kw90Kgs

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut ora kurang saka 220 (ing 25 150g) pelumas pelumas lan kelas viskositas 1/10mm luwih saka N68

Grease Filler Pump DJB-H1.6 Series Dimensi Instalasi

Grease-Filler-Pump-DJB-H1.6-dimensi