Pompa Pangisi Lemak DJB-V400 - Pompa Pangisi Lemak Listrik

Product: Pompa Pangisi Lemak Listrik DJB-V400
Kauntungan Produk:
1. Volume pakan pelumas sing luwih gedhe nganti 400L / h
2. Pompa listrik mung tanpa tong minyak, langsung dipasang kanggo digunakake
3. Sambungake karo kothak electrical éling pelumas otomotif lubrication

Pompa pangisi grease DJB V400 yaiku pompa pangisi grease listrik kanthi pompa pengisi pakan grease volume 400l / h sing digunakake kanggo sistem pelumasan minyak garing, kanggo ngisi pelumas utawa minyak ing piranti pelumasan. DJB V400 bakal bisa langsung digunakake ing tong minyak 200L lan kasedhiya kanggo kerja kanthi kapisah. Pompa pangisi grease DJB V400 bisa nyadari ngisi pelumas kanthi otomatis yen ana sambungan menyang piranti kontrol listrik. Pompa piston dipasang ing pompa pengisi pelumas minangka sumber daya utama, kita milih pompa sing berkualitas tinggi supaya bisa kerja lancar lan output tenaga sing dhuwur.
Pompa listrik dipasang kanthi vertikal kanthi muter gear cacing, gear cacing dipasang ing pasuryan mburi poros eksentrik, rod penghubung engkol kanggo nyopir piston munggah lan mudhun gerakan bolak-balik. Lan grease utawa lenga nyedhot lan pressurized dening siji-cara katup mriksa lan piston kanggo output grease dening selang.

Operasi Pompa Pengisi Grease DJB V400:
1. Sambungan kabel motor kudu miturut arah rotasi sing ditandhani ing tutup motor.
2. Transmisi pelumas kudu resik, tekstur seragam, ing sawetara gelar sing ditemtokake.
3. Panggunaan pisanan saka gearbox kudu nyuntikaken menyang lenga lubricating (N220) kanggo lumahing tartamtu.
4. Kanggo operasi pisanan saka pump ngisi grease, tutup gas kudu mbukak, lan ditutup sawise output grease normal.
5. Dilarang mbukak pompa yen tanpa grease ing tong minyak.

Kode Pesenan Pompa Pengisi Lemak Seri DJB-V400

HS-DJB-V400*
(1)(2) (3)(4)(5)


(1) HS =
Miturut Hudsun Industry
(2) DJB 
= Pompa Pengisi Grease Listrik, seri DJB 
(3) Tekanan Nominal=
3.15Mpa
(4) Volume Pakan 
= 400 L/stroke
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Pompa Pengisi Grease Data Teknis Seri DJB-V400

modelTekanan NominalDipakani Vol.Kacepetan PumpRasio PengiranganMotorMotor KacepetanMotor Power
DJB-V4003.15Mpa400L / h59r / min1: 23.5Y90L-41400r / min1.5Kw

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut (25 DEG, 265 ~ 385 150g) pelumas pelumas industri lan bahan viskositas 1/10mm luwih gedhe tinimbang N46.

Pompa Pengisi Grease Ukuran Instalasi Seri DJB V400

Pompa Pangisi Grease DJB V400 Dimensi Instalasi