• Pompa Pangisi Lemak DJB-V70
  • Pompa Pengisi Lemak DJB-V70

Product: Pompa Pangisi Lemak Listrik DJB-V70 
Kauntungan Produk:
1. Pompa kasebut supaya tanpa ember pelumas
2. Gampang nginstal ing ember pelumas karo 200L
3. Lubrication otomatis kasedhiya yen sambungan karo piranti kontrol elektrik

Pompa Pengisi Lemak Listrik DJB-V70 padha karo kode Pompa Pengisi Lemak BA-2

Pambuka Grease Filler Pump DJB-V70

Pompa pengisi lemak DJB-V70 dirancang kanggo nglengkapi sistem pelumasan tengah pelumas, kanggo ngisi pelumas ing reservoir pelumas pompa pengisi pelumas. Kode pesenan DJB-V70 minangka cathetan kalebu ember pelumas, nanging pompa kasebut bisa langsung dipasang ing ember pelumas 200L lan operasi kanthi kapisah. DJB-V70 bisa entuk ngisi pelumas otomatis yen ana sambungan karo saran listrik.

Pompa pengisi lemak DJB-V70 kalebu pompa pamindahan piston sing dipasang ing njero, didorong dening reducer gear cacing, mula operasi lancar, tekanan output dhuwur, kanthi fungsi proteksi kakehan sing disetel dening katup pangaturan tekanan ing port outlet.

Motor deceleration dipasang horisontal saka DJB-V70 grease ngisi pump elektrik drive gear kanggo muter, poros eksentrik dipasang ing pasuryan mburi rodha cacing, kanggo drive plunger munggah lan mudhun reciprocating gerakan liwat rod nyambungake crank, siji- cara katup terisolasi ing piston lan tutup kanggo meksa lan nyedhot pelumas liwat host menyang port stopkontak.

Wigati dicathet sadurunge operasi pompa listrik DJB-V70:

  1. Motor kudu muter miturut panah sing ditandhani ing tutup motor.
  2. Panggunaan pelumas kudu resik, tekstur seragam, ing kisaran nomer kasebut.
  3. Kanggo operasi pisanan, gearbox kudu diisi menyang lenga pelumas (N220) menyang pranata lumahing lenga.
  4. Pisanan mlaku pompa DJB-V70, tutup gas kudu mbukak, lan anter jemput mati nganti biasane digunakake.
  5. Dilarang miwiti pompa yen ora ana pelumas utawa lenga ing ember pelumas

Kode Pesenan Pompa Pengisi Lemak Seri DJB-V70

DJB (BA-2)-V70*
(1)(2)(3)(4)


(1) Seri DJB
= Pompa Pengisi Grease Listrik (padha karo pompa BA-2)
(2) V 
= Tekanan Nominal 31.5bar / 3.15Mpa
(3) Volume Panganan 
= 70L/Jam
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Pompa Pengisi Grease Data Teknis Seri DJB-V70

modelTekanan NominalDipakani Vol.MotorNgurangi RasioNgurangi Volume Minyak BoxUkuran. Bobot
DJB-V703.15MPa70L / h0.37Kw1: 250.35L55Kgs

Cathetan: Medium sing cocog kanggo penetrasi saka 265 nganti 385 (ing 25 150g) pelumas 1/10mm (NLGI0# ~ 2#)

Pompa Pengisi Grease Ukuran Instalasi DJB-V70

Grease-Filler-Pompa-DJB-V70-dimensi