Pompa Pengisi Grease KGP-700LS

Product: Pompa Pangisi Lemak Listrik KGP-700LS 
Kauntungan Produk:
1. Pompa listrik sing kuat 0.37Kw
2. Volume ngisi pelumas gedhe nganti 72L / H kanthi bobot entheng
3. Weker paling murah kanggo ngontrol volume pelumas kanthi gampang, benang normal kanggo sambungan

Pompa pengisi pelumas Seri KGP-700LS digunakake kanggo sistem pelumasan pelumas garing, kanggo ngeterake pelumas utawa lenga menyang reservoir pelumasan pompa pelumasan. Sumber daya saka pump piston dipasang ing sisih karo gear reducer mimpin langsung kanggo njaga rodha eksentrik ing gerakan reciprocating kanggo entuk nyedhot utawa meksa grease utawa lenga. Pompa pangisi Grease KGP-700LS operasi lancar, output tekanan dhuwur, kanthi piranti weker tingkat minyak sing sithik bakal ngisi minyak ing tong kanthi pas.

Wigati dicathet sadurunge operasi pompa KGP-700LS:

  1. Sadurunge operasi, mangga isi kothak gear ing pelumas N220 menyang posisi standar lenga sing luwih dhuwur.
  2. Miturut arah rotasi ditampilake ing tutup motor kanggo kabel motor listrik.
  3. Pelumas sing disedhiyakake kudu resik, homogen, lan ing kisaran kelas sing ditemtokake.
  4. Tekanan nominal pompa KGP-700LS yaiku 3MPa, sing wis diatur sadurunge ninggalake pabrik, aja nyetel tekanan maneh.
  5. Dhiameter selang utama yaiku Φ13mm, benang sambungan eksternal yaiku M33 × 2, yen benang sambungan pengisi pompa pelumas yaiku M32 × 3, banjur gunakake sendi transisi alternatif.
  6. Pompa kasebut nduweni piranti weker sing kurang, mangga isi tong minyak ing pelumas utawa lenga sakcepete sawise weker.
  7. Ora ana pelepasan lenga sawise mbukak pompa, priksa:
    A. Yen ana udhara dicampur ing pelumas, please release online dening unscrew tutup exhaust, banjur ngencengi tutup exhaust maneh.
    B. Impurities macet menyang port nyedhot lan nimbulaké ora nyedhot, meksa grease utawa lenga, please mbusak impurities ing port nyedhot.
  8. Tekanan ngisor ing port stopkontak, priksa:
    A. Apa siji cara mriksa tutup ing pump macet dening impurities utawa rusak, impurities resik utawa ngganti tutup mriksa.
    B.Please mriksa asu laut lan joints pipe kanggo bocor, utawa ngganti segel, ngencengi konektor.

Kode Pesenan Pompa Pengisi Lemak Seri KGP-700LS

KGP-700LS*
(1)(2) (3)(4)


(1) KGP 
= Pompa Pengisi Lemak Listrik
(2) Lemak Volume Panganan =
72L / Jam
(3) LS 
= Tekanan Nominal 30bar/3Mpa
(4) * 
= Kanggo informasi luwih lengkap

Pompa Pengisi Grease Data Teknis Seri KGP-700LS

modelTekanan NominalDipakani Vol.Kacepetan Pompa PistonPiston Pump NgurangiMotor PowerNgurangi Volume MinyakUkuran. Bobot
KGP-700LS3MPa72L / h56r / mnt.1: 250.37Kw0.35L56Kgs

Catetan: Nggunakake medium kanggo seng nembus conthong ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease (NLGI0 # ~ 2 #) utawa luwih saka kelas viskositas lubricants industri N46.

Grease Filler Pump KGP-700LS Series Dimensi Instalasi

Grease Filler Pump KGP-700LS-dimensi