Pompa Pengisi Lemak SJB-D60, Pompa Pengisi Lemak Manual

Product: SJB-D60 Manual Grease Filler Pump
Kauntungan Produk:
1. Gampang operasi manual, cahya kanggo portabel
2. Ukuran cilik lan desain kompak, min. biaya pangopènan
3. Kanthi tong minyak 13.5L, hubungi kita kanggo ukuran khusus   

Pompa ngisi pelumas SJB-D60 yaiku pangisi pelumas manual, pompa operasi tangan, sing digunakake kanggo ngisi pelumas utawa lenga menyang pompa pelumas manual utawa pompa pelumas listrik cilik kanthi tingkat tekanan 10MPa lan 120 MPa.

Pompa pengisi pelumas SJB-D60 dioperasikake kanthi gagang, nalika gerakan mudhun saka gagang operasi, rana ditutup lan volume kamar piston dadi luwih cilik, pelumas ing sadawane selang conveyor menyang reservoir minyak, bagean ngisor volume piston mboko sithik. mundhak, tekanan negatif kanggo mbukak bagean nyedhot, inhalation grease tong minyak utama. Nalika gerakan munggah nangani, kamar piston mbentuk tekanan negatif, tutup dibukak, bagean nyedhot ditutup, pelumas menyang kamar ndhuwur piston. Nalika nangani pompa ngisi pelumas SJB-D60 dipindhah mudhun maneh, baleni proses kasebut.

Wigati dicathet sadurunge operasi pompa SJB-D60:

  1. Siji mburi pipa lenga disambungake karo stopkontak pump lenga, lan mburi liyane disambungake karo port sumber reservoir lenga, mburi liyane saka tank panyimpenan lenga wis ngaco ing bolt tutup kothak.
  2. Panggunaan pelumas kudu resik, tekstur seragam, ing kisaran nomer kasebut.
  3. Jumlah pelumas utawa lenga ing tong minyak kudu dipriksa kanthi rutin, supaya ora ngisep hawa menyang tangki pelumas.

Kode Pesenan Pompa Pengisi Lemak Seri SJB-D60

SJB-D60*
(1)(2) (3)(4)


(1) SJB 
= Pompa Pengisi Lemak Manual
(2) Tekanan Nominal =
6.3bar / 0.63Mpa
(3) Volume Pakan 
= 60 ml/skor 
(4) * 
= Kanggo informasi luwih lengkap

Pompa Pengisi Lemak SJB-D60 - Data Teknis Pompa Pengisi Lemak Manual

modelTekanan NominalDipakani Vol. Volume TankForce On NanganiUkuran. Bobot
SJB-D600.63MPa60mL / stroke13.5L170N13Kgs

Cathetan: Nggunakake medium kanggo penetrasi kerucut 310 ~ 385 (25 ℃, 150g) grease 1 / 10mm (NLGI0 # ~ 1 #).

Grease Filler Pump SJB-D60 Series Dimensi Instalasi

Pompa Pengisi Lemak SJB-D60 – Pompa Pengisi Lemak Manual