• Pompa Pengisi Grease SJB-V25
  • Pompa Pengisi Grease foto SJB-V25

Product: Pompa Pengisi Grease Manual SJB-V25
Kauntungan Produk:
1. Kanggo ngisi grease utawa minyak menyang sistem pelumasan kanthi tekanan saka 31.5 Mpa nganti 40Mpa
2. Filter minyak dipasang kanggo ngresiki pengamatan level medium lan grease
3. Lenga / tangki minyak kanthi bobot entheng kanggo kahanan kerja sing bisa dipindhah lan bisa dipindhah

Pompa Pengisi Grease Manual SJB-V25 Pambuka

Pompa pengisi minyak SJB-V25 minangka pompa pengisi minyak manual kanthi pompa pakan minyak volume 25 ml / stroke, pompa pelumas operasi tangan. Pompa pengisi minyak manual pompa SJB-V25 kasedhiya kanggo level tekanan sajrone 31.5MPa pompa pelumasan manual utawa level tekanan 40MPa pelumasan pompa listrik cilik kanggo ngisi minyak pelumas utawa minyak ing.

Amarga pompa SJB-V25 duwe filter sing dilengkapi, tampilan level minyak lan operasi sing trep, luwih-luwih luwih apik kanggo nyediakake minyak utawa minyak menyang waduk pompa pelumasan nanging tanpa alat filter ing port inlet.

Pompa pengisi minyak manual SJB-V25 dioperasikake dening level gagang, nalika gerakan mudhun saka level operasi, rana ditutup lan volume ruangan piston dadi luwih cilik, pelumas ing sadawane selang conveyor menyang wadhah minyak, bagean ngisor piston volume mundhak kanthi bertahap, tekanan negatif kanggo mbukak bagean nyedhot, tong minyak ing njero inhalasi. Nalika gerakan munggah munggah, ruangan piston mbentuk tekanan negatif, katup dibukak, bagean nyedhot ditutup, pelumas ing ruangan ndhuwur piston. Nalika gagang pompa pengisi minyak SJB-V25 dipindhah mudhun maneh, baleni proses kasebut.

Kode Pesenan Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Series

SJB-V25*
(1)(2)(3)(4)


(1) Seri SJB
= Pump Grease Filler Manual 
(2) V 
= Tekanan Nominal 31.5bar / 3.15Mpa
(3) Volume Panganan 
= 25mL / stroke
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Data Teknis

modelTekanan NominalDipakani Vol. Volume TankForce On NanganiUkuran. Bobot
SJB-V253.15MPa25mL / stroke20L160N18.50Kgs

Cathetan: Nggunakake medium kanggo seng nembus kerucut ora kurang saka 220 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm nilai minyak lan viskositas minyak luwih saka N46.

Pompa Grease Filler Manual Dimensi Instalasi SJB-V25

Pompa Pengisi Grease Manual SJB-V25