Pompa Pengisi Lemak - Listrik, Pompa Pengisi Lemak Manual

Kita nyedhiyakake macem-macem pompa pengisi minyak, didhukung dening motor listrik utawa pompa operasi manual.

Pompa pengisi lemak digunakake kanggo ngisi pelumas, lenga utawa pelumas menyang tong minyak, ember, reservoir utawa tank kanthi motor listrik utawa operasi tangan kanggo nggawe tekanan lan mindhah pelumas menyang tangki pelumasan. Pompa ngisi pelumas paling dilengkapi ing sistem pelumasan gedhe utawa sawetara pompa pelumas ing antarane jarak sing adoh.

Keuntungan Pompa Pengisi Grease:

  • Motor listrik utawa operasi manual kanggo pilihan miturut syarat kerja
  • Akeh kompatibilitas kanggo saben sistem lubrication beda
  • Nyedhiyakake pompa pengisi pelumas sing dipercaya kanggo operasi lan gerakan sing gampang
Grease-Filler-Pompa-DJB-F200B

Pompa Pengisi Lemak DJB-F200/B

  • Volume pakan 200 ml/min
  • Volume tong minyak 270L
  • Tekanan nominal: 1Mpa, 1.1Kw motor
    Waca Rincian >>> 
Pompa Pangisi Lemak DJB-V70

Pompa Pengisi Lemak DJB-V70, Pompa BA-2

  • Volume pakan 70L/H
  • Tekanan nominal: 3.15Mpa, 0.37Kw motor
  • Port Outlet Utas Rc1/2
    Waca Rincian >>> 
Pompa Pengisi Grease KGP-700LS

Pompa Pengisi Grease KGP-700LS

  • Volume pakan 72L/H
  • Tekanan nominal: 3.0Mpa, 0.37Kw motor
  • Kacepetan pompa piston: 56r / min.
    Waca Rincian >>> 
Pompa Pangisi Lemak DJB-H1.6

Pompa Pangisi Lemak DJB-H1.6

  • 1.6L/min. volume pakan
  • Tekanan nominal: 4.0Mpa, 0.37Kw motor
  • tong minyak kasedhiya: 200L
    Waca Rincian >>> 
Pompa Pengisi Grease SJB-V25

Pompa Pengisi Grease SJB-V25

  • Volume pakan 25 mL/stroke
  • Tekanan Nominal: 3.15Mpa kanthi gagang
  • tong minyak kasedhiya: 20L
    Waca Rincian >>> 
Pompa Pengisi Grease SJB-D60

Pompa Pengisi Grease SJB-D60

  • Volume pakan 60 mL/stroke
  • Tekanan Nominal: 0.63Mpa kanthi gagang
  • tong minyak kasedhiya: 13.50L
    Waca Rincian >>> 
pump-filler-pump-djb-v400-electric-grease-filler-pump

Pompa Pangisi Lemak DJB-V400

  • 400L/h Volume Pakan Lemak
  • Tekanan Nominal: 3.15Mpa dening motor listrik
  • 1.5Kw Motor listrik lan 1400r / min utawa disesuaikan
    Waca Rincian >>>