Pelumas-Distributor-DW,-SSPQ-L

Kode sing padha karo DW & SSPQ-L:
- DW-22H (2SSPQ-L1); DW-24H (4SSPQ-L1); DW-26H (6SSPQ-L1); DW-28H (8SSPQ-L1)
- DW-32H (2SSPQ-L2); DW-34H (4SSPQ-L2); DW-36H (6SSPQ-L2); DW-38H (8SSPQ-L2)
- DW-42H (2SSPQ-L3); DW-44H (4SSPQ-L3); DW-46H (6SSPQ-L3); DW-48H (8SSPQ-L3)
- DW-52H (2SSPQ-L4); DW-54H (4SSPQ-L4); DW-56H (6SSPQ-L4); DW-58H (8SSPQ-L4)

Product:  DW-22(4,6,8)H; DW-32(4,6,8)H; DW-42(4,6,8)H seri; DW-52(4,6,8)H seri Distributor Pelumas Grease – Katup Distribusi Ganda
Kauntungan Produk:
Distributor pelumas pelumas seri DW kanthi 2 port outlet yaiku katup pembagi pelumas pelumas garis ganda. Kabeh bandar stopkontak dumunung ing sisih ndhuwur lan ngisor, iku discharges grease utawa lenga saka ngisor lan ndhuwur lubrication bandar stopkontak nalika piston gerakan positif lan negatif gantian piston. Jumlah port stopkontak bisa disetel kanthi mblokir utawa nyambungake port kasebut.
Seri DW saka distributor pelumas pelumas digunakake kanggo sistem sentralisasi pelumas dual line 210bar minangka piranti pangukuran pelumas, dioperasikake dening rong pipa pasokan pelumas kanthi gantian, nyurung gerakan piston langsung lan ngeculake lenga utawa pelumas menyang saben titik pelumasan kanthi jumlah tetep. .

DW, Distributor SSPQ-L PDF

DW Series Fungsi Pambuka

Prinsip kerja umum distributor pelumas pelumas yaiku pompa pelumasan nransfer pelumas utawa lenga menyang divider pelumasan D liwat pipa pasokan pelumas E1. Rongga ndhuwur D1 piston pilot ditekan nalika pelumas mlebu, meksa piston pilot mudhun nalika rongga ngisor nyambung menyang pipa pasokan pelumas lan ngeculake tekanan.

Nalika piston pilot D1 mindhah mudhun, rongga ndhuwur piston utama nyambung menyang rongga ndhuwur piston pilot lan rongga ngisor piston utama nyambung menyang port dipakani. Pelumas pindhah menyang rongga ndhuwur piston utama, meksa piston utama mudhun maju, squeezing grease menyang titik lubrication liwat pipe sumber grease E1, iku siji grease dipakani operasi.

Ngganti grease nyediakke pipe E2 miwiti operasi grease dipakani kaloro, divider digunakake tumindak kasebut ing urutan padha mbalikke. Ing saben port dipakani ditemtokake dening diameteripun lan stroke saka piston utama, lan ngowahi stroke saka piston utama dening imbuhan bolt G, kanggo ngatur volume grease ing sawetara operasi saka DW pelumas lubricant distributor seri.

Grease-Lubricant-Distributor-DW2-prinsip

A = Pompa pelumasan
B = reservoir grease
C = katup arah
D = pembagi pelumasan
D1 = Pilot piston
D2 = Piston utama
E1 = Pipa pasokan pelumas
E2 = Pipa pasokan pelumas
F = Pipa Feeding Grease
G = Baut pangaturan
H = Indikator

Kode Pesenan Seri DW / SSPQ-L

Kode Pemesanan DW:

DW-32H
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dhasar = DW seri dual line nyebarke katup
(2) Ukuran katup = 2 / 3 / 4 / 5
(3) Jumlah discharging = 2 port / 4 port / 6 port / 8 port
(4) Nomer desain

Kode Pemesanan SSPQ-L:

6SSPQ-L2
(1)(2)(3)(4)

(1) Nomer grease dipakani port = 2; 4 ; 6; 8
(2) SSPQ= Katup distribusi garis ganda, stopkontak pelumas / lenga rong arah
(3) L = Maks. tekanan operasi 200bar/20Mpa
(4) Volume pakan grease = 1 ; 2 ; 3 ; 4 seri

Data Teknis Seri DW

model:
DW-2 / 4 / 6 / 8 seri Distributor pelumas pelumas
Port Feeding Output:
Loro (2) port
Bahan Baku:
- wesi tuang (Default, hubungi kita kanggo bahan liyane)
– 45# Kekuwatan dhuwur saka baja karbon (Opsional)
Tekanan Kerja:
Maks. tekanan operasi: 200bar/2900psi (Cast iron)
Tekanan Mulai Kerja:
Crackin ing: 18bar / 261psi

Sambungan Utas Utama:
Rc 1/4, Rc 3/8
Sambungan Utas Feed Line:
Rc 1/4, Rc 1/8
Nyetel aliran saben giliran
0.04cm3
Jumlah mundhut
0.17cm3
Perawatan lumahing:
Dilapisi seng utawa dilapisi nikel, hubungi kita kanggo syarat khusus
Minimal Order Quantity:
Mangga takon kita
Panggonan Asal:
China

Data Teknis Seri DW & SSPQ-L:

modelPelabuhan PanganMaks. Tekananmeksa makaryaJumlah Pengisian (mL/stroke)Jumlah mundhutImbuhan saben rotasi menengbobot
Max.Min.
DW-22H2SSPQ-L1221MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL0.5kg
DW-24H4SSPQ-L1421MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL0.8kg
DW-26H6SSPQ-L1621MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL1.1kg
DW-28H8SSPQ-L1821MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL1.4kg
DW-32H2SSPQ-L2221MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL1.4kg
DW-34H4SSPQ-L2421MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL2.4kg
DW-36H6SSPQ-L2621MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL3.4kg
DW-38H8SSPQ-L2821MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL4.4kg
DW-42H2SSPQ-L3221MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL1.4kg
DW-44H4SSPQ-L3421MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL2.4kg
DW-46H6SSPQ-L3621MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL3.4kg
DW-48H8SSPQ-L3821MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL4.4kg
DW-52H2SSPQ-L4221MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL1.4kg
DW-54H4SSPQ-L4421MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL2.4kg
DW-56H6SSPQ-L4621MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL3.4kg
DW-58H8SSPQ-L4821MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL4.4kg

DW Series Dimensi Instalasi

Grease-Lubricant-Distributor-DW,-SSPQ-L-dimensi
modelLBHL1L2L3L4L5L6L7L8L9H1H2H3H4H5d1d2d3
DW-22H364081181732.518216248183334548.537Rc1 / 4Rc1 / 87
DW-24H5341
DW-26H7058
DW-28H8775
DW-32H441203244222773012244752791157Rc3 / 8Rc1 / 49
DW-34H7662
DW-36H10894
DW-38H140126
DW-42H445412730
DW-44H7662
DW-46H10894
DW-48H140126
DW-52H4413730
DW-54H7662
DW-56H10894
DW-58H140126