Lemak-Lubricant-Distributor-SGQ

Product: Distributor Pelumas Grease SGQ
Kauntungan Produk:
1. Dirancang kanggo sistem lubrication tengah karo meksa ing 10Mpa
2. Dual line pelumas dipakani lubrication, siji utawa rong cara transportasi pelumas kasedhiya
3. 5 Jinis, 1 – 8 no. saka port stopkontak kanggo opsional, volume pelumas saka 0.1 kanggo 20 ml / stroke

Distributor pelumas pelumas seri SGQ yaiku distributor pelumasan rong baris, paling akeh ditrapake kanggo sistem pelumasan terpusat pelumas dual line kanthi tekanan nominal 10Mpa minangka distributor pelumas metering. Pipa panyedhiya loro pelumas nransfer pelumas kanthi tekanan tekanan, lan nyebarake pelumas kanthi piston menyang saben port outlet, supaya pelumas ditekan menyang titik pelumas sing dibutuhake.

Ana rong konstruksi utama saka distributor pelumas pelumas seri SGQ, siji utawa rong cara outlet pelumas. Port sisih ngisor SGQ nransfer pelumas minangka pelumas siji-cara metu, kabeh pelumas dibuwang dening port sisih mudhun nalika piston obah. Ana munggah lan mudhun port stopkontak bakal discharge grease minangka loro cara grease metu jinis, gerakan positif lan negatif saka piston bakal discharge grease saka port stopkontak sisih ndhuwur lan ngisor, kanggo ngirim pelumas kanggo saben titik lubrication Utawa. Operasi distributor pelumas pelumas SGQ bakal bisa mirsani langsung kanthi gerakan indikator, uga kasedhiya kanggo nyetel sekrup ing sawetara sing ditemtokake supaya gampang nyetel volume pakan pelumas menyang titik pelumasan.

Operasi & Aplikasi Distributor Pelumas Grease SGQ:
1. Media tartamtu kudu digunakake ing lingkungan tartamtu.

2. Distributor pelumas kudu dilengkapi tutup protèktif sing dipasang ing bledug, kelembapan, lingkungan sing atos.

3. port inlet Tow disambungake karo loro pipo sumber pelumas mungguh, lan loro-lorone liwat, yen siji sisih welingan pelumas ora digunakake, kasedhiya karo R3 / 8 meneng plug ing.

4. Distributor pelumas pelumas ing sistem pelumasan sadurunge nggunakake metode instalasi paralel, pipa pasokan lan distributor sing disambungake ing sisih kiwa utawa tengen bisa diterusake kanthi cara instalasi seri, jumlah maksimum seri ora ngidini luwih saka telung.

5. Preferential nggunakake piring instalasi kanggo nginstal distributor pelumas pelumas, lumahing instalasi kudu Gamelan cukup, bolts instalasi ngirim ora ngaco banget nyenyet, supaya dadi ora kanggo mengaruhi deformasi karya normal.

6. Yen kanggo nyetel volume pelumas, rotasi pisanan saka meneng ngunci ing limiter, lan banjur nyetel meneng imbuhan, miturut kabutuhan nyata titik lubrication ing lenga maksimum lan minimal kanggo nyetel jumlah grease ing jangkoan. Imbuhan kudu ing negara retraction rod Indikator, imbuhan kudu tightened sawise meneng ngunci.

7. Ing sisih loro plug mburi saiki diijini disassembled, yen ana bocor, please ngencengi plug meneng utawa ngganti segel anyar.

8. Yen nomer TCTerms lubrication mesin aneh, sembarang port stopkontak ing sisih kurang, misahake komponen bisa mbusak, lan banjur plug ndhuwur port stopkontak pelumas.

Kode Order Distributor Pelumas Grease SGQ Series

QMS-12D*
(1)(2)(3)(4)(4)

(1) Jinis dhasar = SGQ Series Dual Line Distributor pelumas pelumas
(2) Pelabuhan Discharge = 1/2/3/4/6/8/10 Opsional
(3) Saben Port Volume / Cyc. Seri = 1/2/3/4 Opsional
(4) = Pasokan Dual Line;  = Pasokan Baris Tunggal
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Seri SGQ Distributor Pelumas Grease

model

Outlet No.

Maks. TekananVolume Outlet / sik.bobot
kulamax
QMS-1SGQ-11: 21D1210MPa0.1mL0.5mL1.0Kgs
SGQ-21: 41D241.3Kgs
SGQ-31: 61D361.8Kgs
SGQ-41: 81D482.3Kgs
QMS-2SGQ-12: 22D120.5mL2.0mL1.1Kgs
SG-22:42S241.7Kgs
SGQ-32: 62D362.2Kgs
SGQ-42: 82D482.8Kgs
QMS-3SGQ-13: 23D121.5mL5.0mL1.4Kgs
SGQ-23: 43D242.0Kgs
SGQ-33: 63D362.7Kgs
SGQ-43: 83D483.4Kgs
QMS-4SGQ-14: 24D123.0mL10mL1.8Kgs
SGQ-24: 44D242.9Kgs
QMS-5QMS-1516.0mL20mL

2.9Kgs

Media: (NLGI0 # ~ 2 #) kanthi penetrasi kerucut ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm, suhu lingkungan kerja yaiku -10 ℃ ~ 80 ℃.

Distributor pelumas pelumas SGQ Dimensi Instalasi

Grease-Lubricant-Distributor-SGQ-dimensi instalasi

QMS-11 QMS-21D
QMS-12 QMS-22D
QMS-13 QMS-23D
QMS-14 QMS-24D

QMS-11 QMS-21D
QMS-12 QMS-22D
QMS-13 QMS-23D
QMS-14 QMS-24D

QMS-21 QMS-41D
QMS-22 QMS-42D
QMS-23 QMS-43D
QMS-24 QMS-44D

Grease-Lubricant-Distributor-SGQ-dimensi instalasi

QMS-41 QMS-81D
QMS-42 QMS-82D
QMS-43 QMS-83D

QMS-15

Tampilan sisih

grease-lubricant-distributor-sgq-instalasi-dimensi-wangun