Grease Lubrication Pump DXZ

Product: DXZ Electric Grease Lubrication Pump 
Kauntungan Produk:
1. Pompa volume grease sing luwih gedhe, 3 jinis volume kanggo opsional
2. Tugas dhuwur lan motor listrik sing dipilih, peralatan pelumasan pelumas
3. Nyediakake layanan sale-sawise kanggo kabeh bagean lan bahan mentahan anyar njamin urip layanan maneh

Pompa pelumas pelumas saka pompa pelumas seri DXZ didhukung dening motor listrik liwat reducer gear kanggo nyopir unsur hidrolik kanggo ngeculake pelumas utawa lenga. Pompa pelumas pelumas seri DXZ asring dianggo karo distributor garis ganda lan dipasang ing mburi saluran pipa ing sistem pelumasan. Katup arah sing dilengkapi yaiku kanggo ngontrol rong pipa pelumas utama kanthi gantian nalika operasi.

Seri DXZ pompa pelumas pelumas yaiku pola kerja sing tetep, papan kerja sing stabil, ora ana operasi lan pangopènan sing rumit! Ing wiwitan desain lan pangembangan struktur mekanik, lan sethithik panggunaan peralatan elektronik lan listrik, kanggo karakteristik "dipercaya", amarga seri DXZ fokus ing karya sing stabil lan dipercaya, paling optimalisasi struktur mekanik, Dadi luwih ringkes lan jelas, nggawe operasi luwih gampang lan gampang. Seri DXZ bakal bisa ngumpulake sistem pelumasan sing prasaja, lan liwat sistem kanggo entuk switching pipa otomatis, mung bisa digunakake lan njamin efek pelumasan, uga njamin operasi pompa sing stabil lan dipercaya.

Operasi Pompa Pelumasan Grease Seri DXZ

  1. Pompa pelumas pelumas DXZ seri pompa pelumasan listrik kudu dipasang ing suhu sekitar sing cocog, kurang bledug, gampang diatur, mriksa, pangopènan lan kondisi kerja sing bisa dicuci lan gampang diisi lemak.
  2. DXZ seri pump grease lubrication kudu disusun minangka adoh sabisa ing tengah sistem lubrication, shorten dawa pipe lubricating, njaga gulung meksa minimal, pump lubrication bisa gawé cukup kanggo ngatasi minangka saben tekanan backpressure ing TCTerms lubrication.
  3. Nambahake lenga mesin 50 # menyang level standar lenga ing kothak gear seri DXZ sadurunge operasi
  4. Lemak kudu digunakake kanggo ngisi dening pump lubrication saka DJB-200 minangka sumber daya, lan iku ora diijini kanggo mbukak DXZ yen ora ana grease utawa lenga ing tank grease.
  5. Utas sambungan gauge tekanan yaiku Rc 3/8 dipasang ing katup solenoid arah, lan bisa dipasang yen ora perlu. Katup pangaturan tekanan ing katup solenoid bisa diatur ing kisaran 0 ~ 10MPa opsional, tekanan panggunaan pompa ora kudu ngluwihi tekanan nominal (10MPa).
  6. Rod solenoid katup arah kudu dicenthang sawise rong sasi operasi yen ana bocor segel pelumas, yen bocor kudu diganti asu laut kanggo nyegah ngobong kumparan, mangga digatekake nalika ngoperasikake pompa pelumasan DXZ kanggo wektu kerja sing dawa. .
  7. Pompa pelumas seri DXZ kudu dipasang ing njero ruangan, ing njaba ruangan utawa ing aplikasi lingkungan sing atos, langkah-langkah protèktif kudu digatekake.

Pompa Lubrication Grease saka DXZ Series Aplikasi:
- Frekuensi pelumas sing luwih murah, dawa pipa ora luwih saka 100 meter
- Titik pelumasan kudu kurang saka 300 nomer lan tekanan nominal yaiku 10MPa ing sistem pelumasan dual line
- Persyaratan kerja sing abot, dilengkapi peralatan mesin cilik minangka sumber pelumasan pelumas.

Kode Pesenan Grease Lubrication Pump DXZ Series

DXZ-100-50/0.55*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) DXZ 
= Grease Lube Pump DXZ Series 
(2) Volume Pakan Lemak = 100mL / stroke
(3) Reservoir Lemak = 50L
(4) Daya Motor = 0.55 Kw
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Data Teknis Grease Lubrication Pump DXZ Series

modelTekanan Nominal
MPa
Dipakani Vol.
ml/min
Tank Vol.
L
Motor Power
kw
Daya KatupUkuran. Bobot
DXZ-10010100500.37MFJ1-4.5TH
50HZ, 220V
154Kgs
DXZ-315315750.75200Kgs
DXZ-6306301201.1238Kgs

Grease Lubrication Pump saka DXZ Series Dimensi Instalasi

Grease Lubrication Pump saka DXZ Series Dimensi Instalasi
modelAA1BB1hDL≈L1 ≈L2L3H
palingPaling murah
DXZ-1004605103003501514084064143682001330925
DXZ-31555060031536516747443439221017701165
DXZ-63050848918201215