Katup Periksa Grease/Oli DXF-K

Product: DXF-K Hydraulic Grease, Katup Priksa Oli 
Kauntungan Produk:
1. 3 Pipa 8mm, 10mm, 12mm dia. ukuran kanggo opsional
2. Maks. tekanan nganti 16Mpa
3. Pengujian industri standar, ora bocor, terisolasi

Grease, katup mriksa lenga seri DXF-K dirancang kanggo mblokir tingkat aliran ing arah siji lan aliran gratis kanthi cara sing padha, kabeh katup DXF-K diuji kanthi cara uji bocor sing ketat, njamin fitur utama sealing, lan bakal break sumber daya lan ora bisa tetep meksa stabil ing sistem lubrication yen ana bocor.

Medium pelumas sing ditrapake, katup mriksa lenga seri DXF-K yaiku penetrasi kerucut 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease utawa nilai viskositas 46 ~ 150cSt lenga pelumas.

Grease/Oli Check Valve DXF-K Series Dimensi:

GreaseOil Check Valve dimensi DXF-K

modelPipa Dia.Maks. Tekanand1d2Lbobot
DXF-K88mm16MPaM10x1-6gM14x1.5-6g340.15kg
DXF-K1010mmM14x1.5-6gM16x1.5-6g480.18kg
DXF-K1212mmM18x1.5-6gM18x1.5-6g600.24kg