Katup Campuran Lubrikasi Udara Minyak AVE

Product: GGQ Lemak Filter Pipa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40Mpa
2. Akurasi Filter 120mm
3. Kanggo pipe line grease nyaring

Filter pipa pelumas GGQ digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat pelumas kanthi maksimal. meksa apa 40MPa, punika Filter kanggo mesthekake yen medium ing pipe line saka sistem lubrication terpusat apa mlaku, Titik lubrication bakal bisa nampa jurusan tartamtu saka kemurnian pelumas sawise Filter wis dipasang lan struktur GGQ Filter pipeline grease banget prasaja. Filter pipa pelumas GGQ dipasang ing antarane outlet minyak pompa pelumasan (manual, pneumatik listrik, hidrolik, lsp.)

Filter pipa pelumas GGQ dirancang kaya, struktur Y-jinis nggampangake ngumbah lan ngganti, ngresiki inti Filter mudhun impurities, instalasi lan mbusak Filter pipa pelumas GGQ gampang banget lan trep kanggo operasi industri.

Instruksi Filter Pipa Grease GGQ:

  1. Panggunaan media kanggo seng nembus conthong 265 ~ 385 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm grease (NLGI0 # -2 #).
  2. Akurasi filter 120mm.
  3. Suhu maksimum 120 ℃.
  4. Miturut arah panah, nggunakake wangun urip diinstal ing gampang kanggo ngresiki lan gampang kanggo ngganti lubrication pump stopkontak pipe.
  5. Filter bolong kudu dipriksa kanthi rutin lan resik.

Kode Pesenan Seri Filter Pipa Grease GGQ

HS-GGQ-P8R*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) GGQ = Grease Pipeline Filter seri GGQ
(3)  P= Maks. Operasi 40 Mpa.
(4)  Size
(5) Threaded: R = Rc-Tipe Utas; G = G-BSP Tipe Utas
(6) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Ukuran Filter Pipa Grease GGQ

Grease Pipeline Filter GGQ Series
modelMaks. TekanandABCDbobot
GGQ-P840MPaR1 / 4

(G1 / 4)

324257831.15kgs
GGQ-P10R3 / 8

(G3 / 8)

324257831.10kgs
GGQ-P15R1 / 2

(G1 / 2)

385271961.4kgs
GGQ-P20R3 / 4

(G3 / 4)

5058761121.5kgs
GGQ-P25R1

(G1)

5058761121.6kgs