Katup Saklar Tekanan Grease YZF-J4

Product: Katup Ngalih Tekanan YZF-J4 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 10Mpa/100bar
2. Tekanan luwes saka 3.5Mpa ~ 4.5Mpa
3. Kombinasi tekanan lan kontrol sinyal listrik

YZF-J4 Ngalih Valve PDF

Katup ngalih meksa pelumas seri YZF-J4 yaiku Lubricating, kontrol diferensial meksa pelumas, katup ngalih arah, yaiku piranti kanggo nransfer diferensial tekanan menyang sinyal listrik sing dirancang khusus kanggo ngontrol saklar arah katup, dipasang ing mburi pipa utama. saka garis dual, sistem pelumasan tengah tipe terminal listrik kanthi tekanan nominal 10Mpa.

Omah katup ngalih tekanan pelumas seri YZF-J4 lan saklar lelungan dipasang ing piring dhasar. Pelumas utawa lenga ditekan menyang ruang kiwa (tengen) liwat pip utama nalika kamar tengen (kiwa) ngeculake tekanan. Sawise prabédan meksa antarane loro pipe utama nganti 3.5 ~ 4.5Mpa, piston IS kanggo ngatasi pasukan spring kanggo gerakan tengen (kiwa), supaya kontak ngalih travel ditutup, sinyal kanggo ngontrol tutup solenoid kanggo ngalih, gerakan mbalikke kanggo ngrampungake siklus karya

Grease meksa ngalih tutup seri YZF-J4 kudu diinstal ing panggonan karo ventilasi, garing, gampang kanggo mirsani, lan uga kudu diinstal ing mburi loro pipo utama. Sawise instalasi katup switch tekanan pelumas YZF, pelumas ing njero kudu dianyari.

Kode Pesenan Katup Saklar Tekanan Grease Seri YZF-J4

HS-XZF-J4*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) XZF = Katup Ngalih Tekanan Grease YZF-J4
(3) J = Maks. tekanan 10Mpa/100bar
(4) Preset meksa = 4 Mpa
(5) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Grease Pressure Switch Valve Data Teknis Seri YZF-J4

modelMaks. TekananPreset
meksa
Adj. TekananSizeNgalih Planconganbobot
YZF-J410 MPa4 Mpa3.5 ~ 4.5Mpa10mmmodelsaikiVoltasestroke2.7kgs
LX3-11H6A500VAC9 ± 1

Grease Pressure Switch Valve YZF-J4 Dimensi Instalasi

Grease Pressure Switch Valve dimensi YZF-J4