Grease Solenoid Directional Valve DF/SV

Product: DF, SV Grease Solenoid Directional Valve 
Kauntungan Produk:
1. 4/3 solenoid kontrol katup arah
2. Maks. operasi tekanan nganti 20Mpa/200bar
3. Solenoid kuat lan katup dipercaya, njamin saben tumindak ngoper.

Kode sing padha karo DF & SV:
- 34DF-L2 (SV-32)
- 23DF-L1 (SV-31)

DF, SV Directional Valve PDF

Katup arah solenoid pelumas DF, seri SV digunakake kanggo sistem pelumasan terpusat jinis terminal listrik, nampa saklar tunggal saka kothak kontrol listrik sing dikontrol dening katup kontrol tekanan supaya bisa ngontrol DF arah solenoid pelumas, katup SV kanggo entuk rong minyak utama. pipa sing tanggung jawab kanggo nyuplai pelumas alternatif.

Grease solenoid directional valve DF, seri SV digunakake saka struktur silinder, supaya tutup mbukak lan nutup tightly, kanggo njaga meksa dhuwur kanggo dangu tanpa bocor. Panggunaan buffer solenoid lan spring sing kuat, nggawe tumindak ngalih luwih dipercaya.

Prinsip Kerja Grease Solenoid Directional Valve DF/SV Series
Posisi 1:
Rampung nyedhiyakake lenga, solenoid "a" lan solenoid "b" dipateni. Lan kondisi demagnetisasi, port inlet lenga ditutup, pompa lubrication ora bisa digunakake. Ing posisi iki, rong pipa pasokan minyak utama dibukak menyang tangki minyak.

Posisi 2:
Nalika miwiti kumpa, daya solenoid "a" lan ing kondisi magnetisasi, pelumas utawa lenga saka output pompa ditransfer dening port A menyang pipa pasokan utama minyak / minyak L1, pipa utama L2 isih mbukak menyang grease / reservoir lenga.

Posisi 3:
Katup kontrol tekanan dipasang ing mburi pipa pasokan utama, dene tekanan ing mburi pipa utama L1 ngluwihi tekanan set katup kontrol tekanan, nyurung spool menyang posisi sing tepat.

Posisi 4:
Nalika spool gerakane menyang posisi tengen, tarik linkage karo sirah kontak sawijining ngiwa, nggawe watesan ngalih LS-1 ing negara disambungake, ngirim sinyal kanggo kabinèt kontrol, supaya solenoid "a" daya ing, ing pump mandheg apa, bali menyang posisi S-1.
Nalika grease / lenga dipakani ing wektu sabanjuré, solenoid "b" daya ing, grease / lenga ditransfer menyang sumber pipe L2 utama dening port B, katup kontrol meksa kontrol ngalih travel ing daya mati kondisi.

Grease-Solenoid-Directional-Valve-DFSV-fungsi

Kode Pesenan Grease Solenoid Directional Valve DF/SV Series

HS-34DF-L2*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) 3 = 3 Posisi Ngalih
(3) 4 = 4 cara
(4) DF = Solenoid Directional Valve
(5) L= Maks. tekanan nganti 20Mpa/200bar
(6) 2= Loro port stopkontak
(7) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Grease Solenoid Directional Valve DF/SV Series Data Teknis

modelMax.

meksa

Aliran RatingPortPort balingalih

frekuensi

Suhubobot
kodewitjaksono
34DF-L2SV-3220Mpa3L / min410Mpa300-50 ℃17Kgs
23DF-L1SV-31310Kgs

Catetan:
1. Tingkat penetrasi pelumas yaiku 310 nganti 385 (NLGI0 # nganti # 1).
2. Tekanan ing reservoir lenga (meksa port bali) bisa digunakake langsung ing 3Mpa. Saluran njaba kudu disambungake ing 3MPa ~ 10MPa.

Data Teknis Solenoid DF/SV

PoweroutputsaikiFluktuasi TeganganasorLoadingKelas Isolasi
VoltasefrekuensiValuePeak-15~10%0~95%100%H
AC220V50Hz ~ 60Hz30W0.6A6.5A

Grease Solenoid Directional Valve 23DF-L1 / SV-31 Dimensi

Grease Solenoid Directional Valve 23DF-L1 SV-31 Dimensi

Grease Solenoid Directional Valve 34DF-L2 / SV-32 Dimensi

Grease Solenoid Directional Valve 34DF-L2 SV-32