Grease Spray Valve PF-200

Product: PF Lubrication Grease Spray Valve
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nganti 10Mpa/100bar
2. Jarak semprotan nganti 200mm, kanthi diameter semprotan 120mm
3. Ukuran cilik, respon cepet kanggo nyemprotake pelumas menyang permukaan bagean

PF-200 Valve PDF

Katup semprotan pelumas PF minangka pelumas, kuantitatif pelumas, katup semprotan seragam sing didorong kanthi udhara kanggo nyemprotake pelumas menyang permukaan bagean sing digunakake kanthi kuantitatif lan merata supaya bisa urip layanan lan fitur operasi sing kuwat. Katup semprotan pelumas seri PF-200 cocok kanggo pelumasan gear mbukak gedhe (kayata pabrik bal, kiln rotary, excavator, distributor tungku jeblugan, lan sapiturute) lan tali kawat lan rantai ing metalurgi, tambang, semen, industri kimia lan industri kertas. .
Cathetan Sadurunge Nggunakake Katup Semprotan Grease Seri PF:
1. Panggunaan pelumas kudu disaring, tekstur seragam, lan ing pranata saka seng nembus conthong lan sawetara bahan viskositas panggunaan.
2. Pipa inlet online kudu disetel kanggo udhara telung bêsik, kanggo mesthekake online resik, garing, meksa Nilai.
3. Udara ora diidini mlebu ing tabung pelumas, supaya ora kena semprotan.

Kode Pesenan Grease Spray Valve PF Series

HS-PF-200*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Miturut Industri Hudsun
(2) PF = Grease Spray Valve PF Series
(3) Jarak Semprotan = 200 mm
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Grease Spray Valve PF Series Technical Data

modelMaks. TekananJarak SemprotanSemprotan dheweke.Kula. SemprotanMin.
meksa
Air
meksa
Konsumsi Airbobot
PF-20010Mpa200mm120mm1.5mL1.5Mpa0.5Mpa380L / min0.7kgs

Grease Spray Valve PF-200 Dimensi Instalasi

Grease Spray Valve ukuran PF-200