Pompa Lube Hand Operated SGZ-7

Product: SGZ-8 Manual Grease Lube Pump
Kauntungan Produk:
1. Pompa pelumas sing dioperasikake manual, maksimal. tekanan 10 Mpa
2. Kanthi volume 3.5L reservoir pelumas lan bobot entheng kanggo movable
3. Kasedhiya kanggo kondisi kerja frekuensi lubrication kurang

Pompa pelumas sing dioperasikake tangan Seri SGZ-7 yaiku operasi manual, pompa pelumas pelumas kanthi indikator pelumas, lan pindhah menyang saben titik pelumas kanthi distributor lubrication, seri pump lubrication SGZ-7 biasane kasedhiya kanggo baris dual sistem pelumasan. Pompa lubrication SGZ-7 diijini bisa digunakake ing suhu sekitar 0 ℃ ~ 40 ℃, panggunaan penetrasi pelumas ora kurang saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm.

Prinsip Kerja Pompa Lube Hand Operated SGZ-7 Series
Pompa pelumas sing dioperasikake tangan seri SGZ-7 kasusun saka reservoir pelumas, pompa piston, katup cek siji arah lan saringan. Pencet utawa nyorong gagang pompa, nggawe piston jinis gear dipasang ing poros gear kanggo mbalekake, nalika piston ana ing posisi nemen tengen volume kiwa, liwat katup mriksa hand-operated-lube-pump-sgz-7-working-prinsipliwat grease tutup dipencet menyang pipo utama, nalika ngusapake piston stroke pungkasan, kanggo nggayuh posisi watesan kiwa nemen, sisih tengen kamar piston ngusapake wis reservoir grease ana grease kapenuhan. Nalika piston ngusapake banjur pindhah menyang tengen, mburi tengen piston mriksa tutup ngusapake, tutup wis di-push menyang pipo utama, kang terus lever nangani, pump bakal terus kanggo reciprocate pelumas terus-terusan dipencet kanggo saben klompok kanggo lenga. .
Ganti pipa pelumas diuripake kanthi manual mbalikke tuas kanggo nggayuh tujuane, nalika pengungkit reversing diputar menyang bolongan posisi, grease pipa utama sing dipakani pelumas II, nalika pengungkit reversing diputar menyang macem-macem bolongan wong, Aku grease liwat pipe utama dipakani grease. Pipa utama liyane sembarang pipa negara I lan pipa II padha unloading ing komunikasi karo reservoir lenga.

Operasi saka Hand Operated Lube Pump SGZ-7 Series

  1. Hand dilakokno lube pump SGZ-7 seri kudu Dipasang ing ventilasi, cahya njero ruangan, sembarang instalasi ruangan kudu ditambahake kanggo njaga santosa, lan kudu mesthekake yen nangani bisa ayunan bebas. Tingkat pelumas sing nuduhake sisih rod kudu duwe papan sing cukup kanggo rod indikator level pelumas bisa ditambah, nanging uga gampang ngisi pelumas ing wadhah reservoir.
  2. Manual lube pump SGZ-7 kudu instalasi mujur, lan fastened karo papat bolts M10 × 30. Sambungan tabung pump lan prapatan karo sistem piping utama kudu rapet, tanpa bocor, ora diijini nggunakake lenga flax.
  3. Pelumas kanggo ing pump lube manual SGZ-7 kudu saring dening piranti Filter, dilarang kanggo nambah pelumas langsung saka tutup, nyegah rereget utawa lenga lan online dicampur bakal nimbulaké pump ora bisa digunakake kanthi bener, grease kapenuhan seng nembus ora kurang. saka 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm.
  4. Sadurunge miwiti, elinga yen 50 # lenga mekanik kudu ditambahake menyang pengukur tekanan, supaya pelumas dadi pengukur tekanan bisa mengaruhi presisi tampilan.
  5. Nalika nangani ditarik bali lan kasebut, banjur pelumas bakal ditransfer menyang pimp utama sistem lubrication, nalika kabeh distributor meksa ing lubrication mundhak kanggo standar. Penyedia pelumas kudu dipateni lan ganti katup arah ing wektu supaya bisa ngilangi tekanan ing pipa pelumas.

Kode Pesenan Hand Operated Lube Pump SGZ-7 Series

SGZ-7-4*
(1)(2)(3)(4)


(1) SGZ 
= Grease Lube Pump SGZ Series 
(2) Volume Pakan Lemak = 8mL / stroke
(3) Reservoir Lemak = 4L
(4) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Hand Operated Lube Pump SGZ-7 Series Data Teknis

modelMaks. TekananDipakani Vol.Pelabuhan OutletTank Vol.bobot
SGZ-710 Mpa7 ml/semprot4 Ora3.5L24Kgs

Hand Operated Lube Pump SGZ-7 Dimensi Instalasi

Hand Operated Lube Pump SGZ-7 Dimensi Instalasi