Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series

Product: SDRB-N Heavy Duty Electric Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Aliran pakan grease gedhe nganti 60mL / min., 195mL / min., 585mL / min. opsional
2. Maks. tekanan kerja nganti 31.5Mpa / 315bar, kanthi reservoir pelumas 20L-90L
3. Motor listrik tugas berat 0.37Kw, 0.75Kw, 1.50Kw, opsional

Pompa pelumas tugas berat seri SDRB-N kasusun saka pompa pelumasan, katup arah, reservoir pelumas, pipa lan aksesoris. Ana loro Pumps lubrication elektrik dipasang ing basa padha, siji makaryakke biasane lan liyane minangka pump serep, pump dual bisa diuripake kanthi otomatis kanthi ngoper pipo liwat katup arah lan ing Kangge, ora mengaruhi operasi normal saka lubrication. sistem. Garis dual pompa pelumas pelumas sing dikontrol dening kothak terminal listrik, pompa dual bisa digunakake bebarengan. Fitur pompa pelumas tugas berat SDRB-N yaiku tekanan dhuwur, tingkat aliran gedhe, transportasi pelumas jarak jauh, safety lan operasi sing dipercaya.

Operasi Pompa Grease Tugas Berat SDRB-N seri
Pompa pelumas tugas berat SDRB-N seri kudu dipasang ing jero ruangan, kurang bledug, getaran cilik, panggonan garing, tetep nganggo bolts anchor ing pondasi, papan kerja bakal cukup gedhe kanggo ngoperasikake pompa, pasokan pelumas sing gampang, inspeksi, disassembly lan pangopènan kabeh kesempatan trep.

Minyak pelumas (Lenga gear industri sing disaranake N220) kudu diisi kothak gear sadurunge nglakokake pompa pelumasan, nganti level lenga tekan posisi garis abang. Sawise 200 jam operasi pompa lubrication umum, lenga pelumas ing kothak gear kudu diganti sawise saben 2000 jam ajeg diganti karo lenga anyar, lenga lubricating kudu tansah dicenthang lan shorten siklus panggantos yen ana rusak lenga ketemu.

Kode Pesenan Pompa Grease Tugas Berat Seri SDRB-N

SDRB-N60L-20/0.37*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)


(1) SDRB 
= Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series
(2) Maks. Tekanan: N = 31.5Mpa/315bar
(3) Laju Aliran Pakan Lemak = 60 ml / min. (Mangga Priksa Tech. Ngisor)
(4) L = Gelung
(5) Reservoir Lemak= 20L (Mangga Priksa Tech. Ngisor)
(6) Daya Motor = 0.37Kw (Mangga Priksa Tech. Ngisor)
(7) * = Kanggo informasi luwih lengkap

Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series Data Teknis

modelAliran Ratingmeksa Tank Vol.pipeMotor PowerPenetrasi pelumas (25℃,150g)1/10mmbobot
SDRB-N60L60 mL / menit31.5 MPa20LLoop0.37kW265-385405kgs
SDRB-N195L195 mL / menit35L0.75kW512kgs
SDRB-N585L585 mL / menit90L1.5kW975kgs

Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series Symbol

Heavy Duty Grease Pump simbol SDRB

Pompa Grease Tugas Berat SDRB-N60L, SDRB-N195L Ukuran Series

Pompa Grease Tugas Berat SDRB-N60L, ukuran SDRB-N195L
modelAA1BB1B1B2H1
SDRB-N60H1050351110010542961036598max
SDRB-N60H1050351110010542961036155min
SDRB-N195H1230503.5115011043101083670max
SDRB-N195H1230503.5115011043101083170min

Pompa Grease Tugas Berat SDRB-N585L Ukuran Series

Heavy Duty Grease Pump ukuran SDRB-N585L