Product: Oil Grease Injector Kab
Kauntungan Produk:
1. Nyilikake lenga utawa grease bocor, Viton O-rings kanggo lubricates panas dhuwur
2. Tekanan sing luwih dhuwur nganti 250bar (3600PSI), output pelumas lenga bisa diatur
3. Rampung ngganti menyang SL-1, GL-1 injector lan liyane diijolke kanggo merek liyane

Related Parts: Blok Simpang

HL-1 Injector PDF

HL-1 Oil Grease Injector Pambuka

Injektor pelumas lenga HL-1 dirancang kanggo nyedhiyakake jumlah lenga utawa pelumas tartamtu menyang saben titik pelumasan kanthi tepat, kanthi nyedhiyakake garis pelumas. Injector pelumas lenga iki bisa dipasang ing papan kerja cilik, saéngga jarak titik pelumasan sing luwih dawa utawa luwih cendhek. Saenipun, kasedhiya kanggo mesin utawa peralatan sing digunakake ing kahanan kerja sing angel. Injektor pelumas minyak HL-1 uga diarani piranti pangukuran garis tunggal kanggo peralatan pelumasan. Punika powered lan pressurized dening pump lubrication kanggo push lubricates kanggo saben titik lubricating.

Kanthi pin sing dituduhake kanthi visual, kondisi pelumasan pelumas lenga bisa diatur miturut kahanan kerja sing beda-beda, kanthi nyetel sekrup supaya entuk pelumasan sing tepat. Injector grease lenga HL-1 kita bakal bisa dipasang ing manifold standar utawa khusus, sing bisa diwenehake perusahaan kita miturut macem-macem syarat.

Injektor pelumas lenga dirancang kanggo digunakake ing macem-macem sistem pelumas kontrol otomatis, utamane kanggo mesin utawa peralatan sing angel dilumuri. Injector pelumas lenga menehi penak banget kanggo para pelanggan amarga macem-macem aplikasi lan instalasi sing gampang.

HL-1 Oil Grease Injector Ordering Kode & Data Teknis

hl-1-G-C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HL = Miturut Industri Hudsun
(2)  1= Series
(3) G=G Tipe Desain
(4) C=Bahan utama yaiku Carbon Steel (Normal)
      S= Bahan utama yaiku Stainless Steel
(5) Kanggo Informasi Luwih Luwih

Tekanan Operasi Maksimum. . . . . . . 3500 psi (24 MPa, 241 bar)
Tekanan Operasi sing Disaranake. . . . . 2500 psi (17 MPa, 172 bar)
Reset Tekanan. . . . . . . . . . . . . 600 psi (4.1 MPa, 41 bar)
Pelumas Output. . . . .. 0.13-1.60cc (0.008-0.10 cu. in.)
Perlindhungan lumahing. . . ..Seng karo salaka chromed
Bagian Basah. . . . . .Baja karbon, baja tahan karat, tembaga, fluoroelastomer
Cairan sing Disaranake. . . . . . . . . . NLGI #2 grease mudhun nganti 32 ° F (0 ° C)

HL-1 Oil Grease Injector "L" Tipe Struktur Desain

lenga-grease-injector-HL-1 L Tipe desain

1. Nyetel Screw ; 2. Kunci Kacang
3. Stop Kontak Piston; 4. Gasket
5. Mesin cuci ; 6. Viton O ring
7. Majelis Piston; 8. Majelis Pas
9. Spring Plunger; 10. Spring Sean
11. Plunger ; 12. Viton Pacing
13. Disk Inlet ; 14. Kemasan Viton Kab
15. Mesin cuci ; 16. Gasket
17. Adaptor Bolt; 18. adaptor
19. Kemasan Viton Kab

HL-1 Oil Grease Injector "G" Tipe Struktur Desain

lenga-grease-injector-HL-1 G Tipe desain

1. Omah Injektor; 2. Ngatur Sekrup
3. Lock Nut; 4. Packing Housing
5. Zerk Fitting ; 6. Gasket
7. Adaptor Bolt; 8. Pin Indikator
9. Gasket ; 11. O-ring; 12. Piston
13. musim semi ; 15. Plunger
15. Mesin cuci ; 16. Gasket
17. Adaptor Bolt; 18. adaptor
19. Disk Inlet

HL-1 Oil Grease Injector Tahap Operasi

Tahap Kapisan (Sajrone Wektu Ngaso)
Tahap pisanan yaiku posisi normal injektor HL-1, dene ruang discharge diisi lenga, pelumas, utawa pelumas asale saka stroke sadurunge. Ing sawetoro wektu, ngeculake saka tekanan, ngeculake spring. Spring saka injektor HL-1 mung kanggo tujuan ngisi maneh.
Katup inlet mbukak ing tekanan dhuwur kanggo nglebokake lenga utawa pelumas, ngarahake pelumas menyang ruang ukur ing ndhuwur piston injektor HL-1.

Tahap Operasi Injektor Pelumas 1
Tahap Operasi Injektor Pelumas HL-1 2

Tahap kapindho (bertekanan lan pelumasan)
Tahap kapindho nggawe tekanan sing ndadékaké pelumas tekanan dhuwur kanggo nyurung katup piston lan mbukak saluran. Iki ngidini lenga utawa pelumas mili menyang ruang ukur ing ndhuwur piston, meksa mudhun nalika rod indikator mundur. Kamar pangukuran ngisi pelumas lan meksa saka kamar discharge liwat port outlet sajrone wektu kasebut.

Tahap Katelu (Sawise Lubricating Discharge)
Sawise piston injektor ngrampungake stroke, tekanan kasebut nyurung plunger katup inlet liwat dalan lan mburi, mateni pelumas menyang saluran sisih sadurunge. Nalika discharge saka grease utawa lenga wis rampung ing port stopkontak.
Piston injektor lan katup inlet tetep ing posisi normal nganti saben titik pelumasan diwenehake pelumas liwat saluran pasokan.

Tahap Operasi Injektor Pelumas HL-1 3
Tahap Operasi Injektor Pelumas HL-1 4

Tahap kaping papat (Ngilangake Tekanan)
Nalika meksa ing injector HL-1 subsides, spring ngembangaken patut, meksa tutup welingan kanggo mindhah, saéngga kanggo wacana lan discharge sambungan kamar liwat port katup. Amarga tekanan ing port injeksi injektor kudu dikurangi ing ngisor 4.1Mpa.
Nalika spring terus kanggo nggedhekake, piston obah munggah lan nutup tutup inlet. Tumindak iki mbukak port sing ngidini lenga utawa pelumas mili saka kamar ndhuwur menyang kamar discharge. Nalika jumlah pelumas sing tepat wis ditransfer lan tekanan dikurangi, injektor HL-1 bali menyang posisi kerja normal supaya bakal siyap kanggo sabanjure.

HL-1 Oil Grease Injector Umum Dim. Kanthi Manifold

Ukuran Injector Lubricant
DescriptionUkuran "A"Ukuran "B"
Injector, HL-1, Siji TitikN / A63.00mm
Injector, HL-1, Two Point76.00mm
Injector, HL-1, Telung Titik31.70mm107.50mm
Injector, HL-1, Papat Titik63.40mm139.00mm
Injector, HL-1, Lima Titik95.10mm170.50mm
Injector, HL-1, Enem Titik126.80mm202.70mm